Instagram / fayskorda

Showbiz

Φαίη Σκορδά: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση το 2003, ο γιατρός αδελφός της & η λατρεία στα παιδιά της

Η Φαίη Σκορδά, μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, θυμήθηκε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 2003, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, παρακολούθησε ένα αφιερωματικό βίντεο που αναδείκνυε τη μακρόχρονη καριέρα της, και δεν δίστασε να σχολιάσει με χιούμορ την τότε εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα καστανά μαλλιά που είχε στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, παραδεχόμενη ότι θα ήθελε να τα αλλάξει!

Μικρούτσικος: Τα δύο ατυχήματα πρωί πρωί & η απίστευτη σπόντα για τα νούμερα τηλεθέασης

Instagram / fayskorda

Εκτός από την επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία, η Φαίη Σκορδά μίλησε με αγάπη για την οικογένειά της, αποκαλύπτοντας ότι ο αδελφός της είναι γιατρός, κάτι που προκαλεί υπερηφάνεια στην ίδια και την οικογένειά της. Ωστόσο, η μεγαλύτερη της αδυναμία είναι τα παιδιά της, τα οποία αναφέρει συχνά με τρυφερότητα. Η λατρεία της για τους γιους της είναι προφανής σε κάθε της αναφορά, καθώς τους έχει ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Instagram / fayskorda

Η Φαίη Σκορδά, με τη χαρακτηριστική της θετική ενέργεια και την αμεσότητά της, συνεχίζει να κατακτά τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, τόσο με την επαγγελματική της επιτυχία όσο και με την αγάπη της για την οικογένειά της.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Σκορδά: Πολλές φορές έχω στενοχωρηθεί, έχω πληγωθεί, έχω νευριάσει

Απολογισμός της πρωινής ζώνης την 1η εβδομάδα της σεζόν! Τα beef & η τρέλα για πρωτιά στα νούμερα!

Φαίη Σκορδά: Οι δύσκολες στιγμές της καριέρας της - «Σκέφτηκα το καλοκαίρι να σταματήσω το πρωινό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved