Showbiz

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να πάρουν την ευχή πριν τον γάμο τους

Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο η Άννα Μαρία με την κόρη της Θεοδώρα και τον Μάθιου Κουμάρ λίγα 24ωρα πριν τον γάμο.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, μαζί με την μητέρα της, Άννα – Μαρία και τον μέλλοντα σύζυγό της Μάθιου Κουμάρ επισκέφθηκαν χθες, 25 Σεπτεμβρίου τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Θεοδώρα και Μάθιου παρουσία της συγκινημένης Άννας – Μαρία πήραν την ευχή και την ευλογία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς δεν θα μπορέσει να παραστεί ο ίδιος.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, η Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, παντρεύεται τον Μάθιου Κουμάρ στη Μητρόπολη Αθηνών.

Το λαμπερό ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους μπροστά σε εστεμμένους και φίλους από όλο τον κόσμο, σε μια τελετή που αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Να σας θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την εκπομπή, Buongiorno, η νύφη θα εντυπωσιάσει φορώντας νυφικό από τη Σήλια Κριθαριώτη και μάλιστα θέλει το νυφικό της να μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε βάλει η μητέρα της, Άννα Μαρία. Η σχεδιάστρια είναι αγαπημένη επιλογή της μητέρας της Θεοδώρας, ΆνναςΜαρίας, σε επίσημες εμφανίσεις.

Η Θεοδώρα και ο Αμερικανός δικηγόρος Μάθιου είναι μαζί από το 2016, ο γάμος τους αναβλήθηκε δύο φορές και τελικά στις 28 Σεπτεμβρίου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αθήνα.

Το μυστήριο θα γίνει το Σάββατο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος.

«Ο γάμος αυτός είχε αρκετά εμπόδια, είχε αναβληθεί όχι μόνο λόγω covid αλλά λόγω και του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε βαφτίσει την Θεοδώρα. Είναι κάτι παραπάνω από “όχι” η άρνηση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας», ανέφερε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Στον εν λόγω γάμο δεν θα παραστεί η βρετανική βασιλική οικογένεια λόγω υποχρεώσεων.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της Θεοδώρας με την μητέρα της, Άννα – Μαρία και τον μέλλοντα σύζυγό της Μάθιου Κουμάρ στον Αρχιεπίσκοπο.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδώρα–Μάθιου Κουμάρ: Η επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και η σικ εμφάνιση της Άννας Μαρίας

Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Αντιδράσεις για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο

Μάθιου Κουµάρ: Ποιος είναι ο γοητευτικός άντρας που παντρεύεται η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved