Showbiz

Τελικά πώς έχασε τη ζωή του ο Διονύσης Πρώιος; Το θανατηφόρο τροχαίο & τα παιχνίδια της μοίρας

Ο Διονύσης Πρώιος, πρώην παίκτης του MasterChef, άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και γνωστός τόσο για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής όσο και για το εικαστικό του έργο. Δυστυχώς, το ατύχημα συνέβη με παρόμοιο τρόπο όπως είχε χάσει τη ζωή του ο γιος του χρόνια πριν, όπως και ο πατέρας του, σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα.

Πάνος Ιωαννίδης για τον θάνατο του Διονύση Πρώιου: Δεν υπάρχουν λόγια. Στεναχωρηθήκαμε πολύ!

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της 20ής Σεπτεμβρίου, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η μοτοσυκλέτα του Διονύση Πρώιου εξετράπη της πορείας της και ανετράπη για άγνωστους λόγους. Ο Διονύσης τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα και αναζητά αυτόπτες μάρτυρες που ίσως γνωρίζουν τι προκάλεσε την εκτροπή της μηχανής του. Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται: «Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του».

Ένα από τα τραγικότερα στοιχεία αυτής της υπόθεσης είναι πως ο Πρώιος είχε χάσει τον γιο του με παρόμοιο τρόπο, κάτι που καθιστά το θάνατό του ακόμα πιο συγκλονιστικό. Ο γιος του Διονύση είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλέτα, γεγονός που είχε βυθίσει τον Πρώιο σε βαθιά θλίψη. Τώρα, η μοίρα έπαιξε το ίδιο τραγικό παιχνίδι, με τον ίδιο να βρίσκει το τέλος του με παρόμοιο τρόπο.

Ο στενός φίλος του, Κίμωνας Πάττας, ήταν ένας από τους πρώτους που ενημερώθηκαν από την οικογένεια και κλήθηκε να πάει στο νοσοκομείο. Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του στην εκπομπή «Happy Day», λέγοντας: «Μου τηλεφώνησε ο αδελφός του από την Αργεντινή την Παρασκευή το απόγευμα και μου είπε ότι δεν έχει επαφή με τον Διονύση και ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο νοσοκομείο, στο Γεννηματάς, και με ρώτησε αν μπορούσα να πάω από εκεί να δω τι γίνεται. Όταν έφτασα, ο Διονύσης ήταν ακόμα εν ζωή. Ξεψύχησε 10 λεπτά αφού έφτασα». Ο Κίμωνας ήταν μάρτυρας στις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου του φίλου, περιτριγυρισμένος από κάποια μέλη της οικογένειάς του και μια πρώην σχέση του.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, με την ελπίδα ότι θα διαλευκανθούν σύντομα τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης:

Διονύσης Πρώιος:Οργισμένοι οι δικοί του άνθρωποι με τις διαρροές: Είναι προσβλητικό για τη μνήμη του

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά αυτόπτες μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Διονύση Πρώιο - Η ανακοίνωση

Διονύσης Πρώιος: Η ηχηρή απουσία από την κηδεία του - Θα ταφεί δίπλα στο παιδί του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved