Γεροντιδάκης: Throwback στο 2004 - Η σειρά «Απόσταση Αναπνοής» & το αξεπέραστο look με καρφάκια!

Ο κόσμος που σε βλέπει έξω σου μιλάει ή σε φοβούνται; Γιατί οι ρόλοι που έχεις παίξει είναι λίγο... μισητοί.

Φυσικά! Μου λένε "γεια σου, τι κάνεις;". Δεν με φοβούνται και το έχω ξαναπεί! Πλέον, μέσω του Netflix και μέσω των σειρών που έχουν γίνει πια κινηματογραφικές τηλεοπτικές σειρές, ο κόσμος βλέπει τις ερμηνείες. Αν η ερμηνεία τον παρασύρει και θέλει να σου μιλήσει στον δρόμο για την ερμηνεία, αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Νομίζω ότι ο κόσμος είναι πολύ πιο έξυπνος απ΄ ότι νομίζουμε!

Διαβάζεις τα σχόλια που γράφονται στα social media για εσένα, κάθε φορά που προβάλλεται ένα επεισόδιο;

Δεν προλαβαίνω να το κάνω αυτό γιατί παρακολουθώ όλα τα επεισόδια. Μάλιστα, δεν τα βλέπω νωρίτερα αλλά την ώρα που τα παρακολουθείτε και εσείς. Κι αυτό είναι και το όμορφο γιατί είμαι ο τηλεθεατής της ίδιας μου της δουλειάς.

Showbiz

Γεροντιδάκης: Throwback στο 2004 - Η σειρά «Απόσταση Αναπνοής» & το αξεπέραστο look με καρφάκια!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε στο επίκεντρο συζητήσεων αυτές τις μέρες, καθώς οι φήμες τον ήθελαν σε σχέση με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του από τον "Σασμό", Δανάη Παππά.

Ωστόσο, η ίδια έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά τα σενάρια, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο από φιλία ανάμεσά τους.

Παππά: «Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου είναι...»

gerontidakis-papa.jpg

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Γεροντιδάκης επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση, αυτή τη φορά στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, "Grand Hotel". Με μια εντυπωσιακή καριέρα στο ενεργητικό του, έχοντας συμμετάσχει σε σειρές όπως οι "Άγριες Μέλισσες", "Βέρα στο Δεξί" και "7 Θανάσιμες Πεθερές", συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Οι θαυμαστές του δεν ξεχνούν τις πρώτες του εμφανίσεις, με φωτογραφίες του από το 2004, όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Απόσταση Αναπνοής", να αναδύονται στα social media. Ο έφηβος τότε Γιώργος εμφανιζόταν με καρφάκια στα μαλλιά, κάνοντας τους ακόλουθούς του να νοσταλγήσουν εκείνη την εποχή.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/COkOWhdpUCM/

Διαβάστε επίσης:

Grand Hotel – Γεροντιδάκης: «Ο κόσμος διψάει για κάτι όμορφο»

Γεροντιδάκης: Η αντίδραση στις φήμες για σχέση με τη Δανάη Παππά– Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας;

Παππά - Γεροντιδάκης: Η απάντησή τους στα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved