Δανάη Μπάρκα: Η προσωπική ζωή, τα λάθη στις σχέσεις και ο έρωτας
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Η προσωπική ζωή, τα λάθη στις σχέσεις και ο έρωτας

Για την προσωπική της ζωή, τα μαθήματα που έχει πάρει από τις σχέσεις της αλλά και για τα λάθη που έχει συναντήσει, μίλησε η Δανάη Μπάρκα.

Το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχεις πάρει από τις σχέσεις σου;

Ο φόβος δεν είναι σύμμαχός μας. Όταν βλέπω ανθρώπους που φοβούνται ή δεν τολμούν, λέω ότι μάλλον δεν μου κάνουν. Ένα μάθημα που πήρα φέτος το καλοκαίρι είναι πως όταν πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό σίγουρα θα πνιγούμε και σε μια γαβάθα. Ότι θα πνίγεσαι είτε σε πιέσει κάτι είτε όχι. Άνθρωποι που πιέζονται εύκολα δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί μου, σε μια τρελή ζωή που μπορεί να κάνω εγώ.

BARKA-1.jpg

Ποιο λάθος δεν θα ξανακάνεις εσύ σε μια σχέση;

Ένα λάθος που κάνω σε κάθε σχέση, αλλά δεν λέω να το εμπεδώσω, είναι αυτή η συγκεντρωτικότητα που σου ανέφερα πριν. Ότι όλα πρέπει να περνάνε από το δικό μου χέρι, να τα ρυθμίζω και να τα ελέγχω.

Μήπως κι εμείς προσελκύουμε ανθρώπους που επιζητούν ή απολαμβάνουν αυτό το χαρακτηριστικό;

Μπορεί. Αλλά ακόμα και αν δεν το έχουν αυτό, κάπως βρίσκω το σύστημα να ρυθμίζω εγώ τα πράγματα. Αυτό είναι ένα στοιχείο μου που θα ήθελα κάποια στιγμή να λύσω ή να αποδεχτώ.

Δεν έχεις γνωρίσει δηλαδή τον άντρα που θα σε κάνει να αφεθείς;

Μα, στην αρχή πάντα αφήνομαι! Μετά έρχεται μέσα μου αυτή η συνήθεια.

danai_barka_1724835895_3444495606388779783_48766689.jpg

Πόσες φορές έχεις ερωτευτεί στη ζωή σου;

Έχω ενθουσιαστεί πολλές φορές. Τρ αστείο με τους φίλους μου είναι: «Χάρηκα, Δανάη». «Γεια σου, Νίκος». «Παντρεύομαι». Δεν ξέρω αν έχω ερωτευτεί πάνω από δύο φορές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με όσους ανθρώπους έχω κάνει σχέση, είτε μικρή είτε μεγαλύτερη, δεν ήμουν καλά.

Τι σου λείπει αυτή τη στιγμή;

Η ανεμελιά. Γιατί όπου πάω ξέρω ότι κάποιος μπορεί να μου μιλήσει, να με φωτογραφίσει. Υπάρχουν όμως τα μέρη της καρδιάς μου, όπου ξέρω ότι μπορώ να πάω και να είμαι ανέμελη. Έχω τους κολλητούς μου στην Καλαμάτα, τη Σέριφο και την Πρέβεζα, είναι τα μέρη προστασίας μου

Πηγή ΟΚ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved