Ρους: Η συγκλονιστική ιστορία με fan - «Πίεσα τον εαυτό μου να βγω ζωντανή για να σε ευχαριστήσω»
Showbiz

Ρους: Η συγκλονιστική ιστορία με fan - «Πίεσα τον εαυτό μου να βγω ζωντανή για να σε ευχαριστήσω»

Ο Γιώργος Ρους, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός που αγαπήθηκε με το τραγούδι «Εξαιρέσεις» το 2010, έκανε την επιλογή να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά την επιτυχία που γνώρισε.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Weekenders, μίλησε για την πορεία του, τους λόγους που τον οδήγησαν να κρατήσει χαμηλό προφίλ, και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή και στην καριέρα του.

Γιώργος Ρους: Δύσκολες ώρες και βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή

1727351072554-87260584-rous.jpg

Αναπολώντας τη χρονιά του 2010, όταν οι «Εξαιρέσεις» τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό, ο Ρους εξήγησε: «Δεν θα έλεγα ότι το 2010 που βγήκαν οι “Εξαιρέσεις” ήταν η πιο φωτεινή χρονιά της ζωής μου. Ήμουν 33 ετών. Ήρθε μια επιτυχία που δεν είχα ξαναβιώσει, κι εκεί ξεκινάνε άλλες αγωνίες, οπότε αποφάσισα να το πάρω πολύ χαλαρά. Ήταν δική μου επιλογή να μην ξέρει έντονα ο κόσμος το πρόσωπό μου».

Ο Ρους επεσήμανε πως, αν και δεν φοβόταν την έκθεση, προτίμησε να μην συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα που δεν τον εξέφραζαν. «Εφόσον ακουγόταν η φωνή, δεν υπήρχε λόγος να φαίνεται τόσο το πρόσωπο. Δεν με φόβιζε κάτι ιδιαίτερα στο να εκτεθώ, απλά τη συγκεκριμένη περίοδο αυτό που μου ζητούσαν οι περισσότεροι ήταν να βγω στο γυαλί και να λέμε μπούρδες, το οποίο δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ».

Παρά την αποχή του από τη δημοσιότητα, ο Ρους δεν έμεινε ανενεργός. Αντιθέτως, παρέμεινε δημιουργικός, γράφοντας τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες. «Μετά τις “Εξαιρέσεις” δεν με χάσατε, απλά διάλεξα έναν φυσιολογικό δρόμο που να μην έχει υστερίες, αγωνίες και κακές επιλογές. Μπήκα πιο πολύ στη μουσική μου, άρχισα να γράφω τραγούδια και για άλλους καλλιτέχνες», σημείωσε, αναφερόμενος σε μεγάλες συνεργασίες, όπως το τραγούδι «Ένα φιλί» για τη Χάρις Αλεξίου.

Στη συνέντευξή του, ο Ρους μοιράστηκε και μια συγκινητική ιστορία. Ένα ζευγάρι τον πλησίασε και η κοπέλα του αποκάλυψε πως το τραγούδι του τη βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής της. «Πριν έναν χρόνο ήμουν στο νοσοκομείο χωρίς ελπίδες. Ήταν η περίοδος που βγήκαν οι “Εξαιρέσεις” και μου άρεσε πάρα πολύ. Πίεσα τον εαυτό μου να βγω ζωντανή και να έρθω να σε ευχαριστήσω», του είπε.

Τέλος, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι έγινε πατέρας δύο παιδιών. «Ήμουν ενθουσιασμένος όταν ήρθε ο γιος μου, ξέφυγα. Σε αντίθεση με την κόρη, που όταν γεννήθηκε είχε διαφορά δέκα ημερών με τον θάνατο της μητέρας μου», δήλωσε συγκινημένος, αποτυπώνοντας τις χαρές και τις λύπες που βίωσε τα τελευταία χρόνια.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς και αυτή είναι η πρώτη τρυφερή φωτό

Ρους: Από πού προέρχεται το όνομά του;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved