Showbiz

Gotye: Η εξαφάνιση μετά το Somebody That I Used To Know & η νέα του καλλιτεχνική... πορεία!

Θυμάστε το «Somebody That I Used To Know»; Το τραγούδι του Gotye που κυριάρχησε στα charts τη δεκαετία του 2010 και έκανε τον καλλιτέχνη διάσημο παγκοσμίως;

Με πάνω από 2 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, το τραγούδι έγραψε ιστορία. Όλοι πίστευαν πως ο Gotye, με το πραγματικό όνομα Wouter Andre De Backer, θα συνέχιζε να δημιουργεί νέες επιτυχίες, όμως η πορεία του πήρε μια απρόσμενη στροφή.

Instagram / gotye

Ο Gotye εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν κυκλοφόρησε ξανά μουσική. Σε συνέντευξή του στο news.com.au, ο καλλιτέχνης εξήγησε: «Δεν ενδιαφερόμουν ποτέ να πουλήσω τη μουσική μου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βάζω διαφημίσεις στο κανάλι μου στο YouTube. Αποφάσισα ότι είναι πιο λογικό να εστιάσω σε δημιουργικά πράγματα και όχι στα χρήματα και τους δικηγόρους».

Instagram / gotye

Παρά την απομάκρυνσή του από τη μουσική βιομηχανία, ο Gotye παρέμεινε δημιουργικός. Το 2014, ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρεία, Spirit Level, και έγινε μέλος του συγκροτήματος The Basics. Επιπλέον, ανέλαβε να διατηρήσει τη μουσική κληρονομιά του Jean-Jacques Perrey, ενός πρωτοπόρου της ηλεκτρονικής μουσικής.

Instagram / gotye

Σήμερα, ο Gotye ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δηλώνει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έχει πάνω από 190 χιλιάδες followers, ότι εργάζεται σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στην ηλεκτρονική μουσική. Παρότι δεν κυκλοφορεί νέα κομμάτια, συνεχίζει να ακολουθεί δημιουργικά μονοπάτια, μακριά από τη mainstream μουσική.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved