Ταμίλα Κουλίεβα: Συγκλονίζει για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια-«Ραγίζει η καρδιά μου...»
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Συγκλονίζει για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια-«Ραγίζει η καρδιά μου...»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις η Ταμίλα Κουλίεβα με αφορμή τον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του Alpha Άγος έρωτας.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά, και στη μητέρα της που ζει στη Ρωσία και πάσχει από άνοια.

«Για μένα η προδοσία δεν περιορίζεται στην απιστία. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά άλλα σπουδαία πράγματα τα οποία είναι πολύ πιο σημαντικά, όπως ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη. Είμαι της άποψης ότι ποτέ δε πρέπει να λέμε ποτέ. Προς το παρόν δε διαφαίνεται στον ορίζοντα κανένας δεύτερος γάμος» είπε αρχικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

Κουλίεβα: Η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα που βίωσε, οι σπουδές & η συμμετοχή στα Ιαπωνικά Όσκαρ

334d.jpg

Στη συνέχεια, μιλώντας για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια, η Ταμίλα Κουλίεβα είπε: «Φέτος έχω πάει ήδη τρεις φορές στη Ρωσία Sνα δω τη μητέρα μου. Η μητέρα μου έχει άνοια. Είναι πολύ δύσκολο, ραγίζει η ψυχή μου. Τι να πω… Το να συζητιέται το θέμα της άνοιας μπορεί να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους. Είναι ένα είδος συμπαράστασης και είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που το ζουν και το βιώνουν να έχουν κάποιον να τους μιλήσει και να το μοιραστούν.

Σκέφτομαι τη μητέρα μου που μια ζωή ήταν πολύ δυναμική, δούλευε, είναι επιστήμονας, για την εποχή της ήταν πάρα πολύ μπροστά, είναι πολύ δύσκολο να τη βλέπω σε αυτή την κατάσταση. Δεν έχει φτάσει σε σημείο να μη με αναγνωρίζει αλλά, τα συμπτώματα προχωρούν με γοργούς ρυθμούς».

Κουλίεβα: Τα χρόνια στη Ρωσία, η μητέρα της που πάσχει από άνοια & η αδελφή της που ζει στο Εκουαδόρ

Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηρωίδα της στον Άγιο Έρωτα, η δυναμική μητέρα της και ο γιος της Στέφανος!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved