Αποκλειστικό: Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Λάλου στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η νέα δημόσια εμφάνιση
Showbiz

Αποκλειστικό: Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Λάλου στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η νέα δημόσια εμφάνιση

Την παθιασμένη σχέση δύο σπουδαίων Γάλλων καλλιτεχνών, του ιδιοφυή συνθέτη Φρεντερίκ Σοπέν και της αντισυμβατικής συγγραφέα με το ελληνικό ψευδώνυμο Γεωργίας Σάνδη, θα αναβιώσουν επί σκηνής ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, στη μουσικοθεατρικη παράσταση «Ζωρζ & Φρέντρικ: Ποιητές του Ονείρου» που θα φιλοξενηθεί στις 6 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο, σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου Πολωνού συνθέτη Jarosław Kilian και με τη συμμετοχή της διακεκριμένης πιανίστριας Τατιάνας Παπαγεωργίου.

Ο θυελλώδης έρωτας των δυο δημιουργών, που έμεινε στην ιστορία και ενέπνευσε διανοούμενους και απλούς ανθρώπους, θα ξεδιπλωθεί επί σκηνής μέσα από αριστουργηματικά μουσικά έργα και προσωπικές επιστολές που αντάλλαξαν, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους επιστήθιους φίλους τους Φρανς Λιστ και Ευγένιου Ντελακρουά.

Ο Τιμωρός: Έκανε πρεμιέρα και επέστρεψε για να... εκδικηθεί, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε ο Σταύρου!

marilita-lalos2.jpg

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου, το απόγευμα της Πέμπτης 26/9 και ο ηθοποιός δεν δίστασε να ευχαριστήσει τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου γι' αυτή τους την συνύπαρξη.

«Ευχαριστώ την Μαριλίτα που βρισκόμαστε μαζί επί σκηνής… Αυτή τη φορά όχι μέσα από έναν κινηματογραφικό φακό, αλλά στο Ηρώδειο. Ελπίζουμε να έχει και συνέχεια. Περιμένουμε τον κόσμο στις 6 του μηνός να είναι μαζί μας, να στηρίξει αυτή την παράσταση», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λάλος.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λάλος - Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η πρώτη κοινή φωτογράφιση και οι ατάκες για τη σχέση τους

Λαμπροπούλου-Λάλος: Κοινές διακοπές στο Ιόνιο

Νέο λουκ για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Η εντυπωσιακή αλλαγή της μετά το τέλος του Σασμού!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved