Άνοιξε τα μάτια της η Μαρινέλλα - Επιστρέφει εσπευσμένα ο εγγονός της από το εξωτερικό
Showbiz

Άνοιξε τα μάτια της η Μαρινέλλα - Επιστρέφει εσπευσμένα ο εγγονός της από το εξωτερικό

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της Μαρινέλλας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη χθες 25/9, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, στο Ηρώδειο.

Οι θεράποντες γιατροί της αρκούνται στην επισήμανση ότι «παραμένει κλινικά σταθερή» και «η κατάστασή της είναι κρίσιμη» με τα πρώτα 24ωρα να είναι καθοριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η Μαρινέλλα, εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της μέσα στην ΜΕΘ γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο Μαρούσι, ωστόσο, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και λαμβάνει πολύ ισχυρή αγωγή.

Νέα μαρτυρία για τη Μαρινέλλα: «Διακρίναμε μια αμηχανία αλλά δεν δώσαμε σημασία»

marinella-kentriki.jpg

«Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον αλλά λαμβάνει ισχυρή αγωγή. Το θετικό είναι ότι ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στην πρώτη θεραπευτική αγωγή που λαμβάνει και γι' αυτό τον λόγο έχει αποφύγει και την διασωλήνωση. Μεγάλος παράγοντας είναι η ηλικία, όπως λένε οι γιατροί. Η αποψινή νύχτα και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του OPEN, Μαίρη Γύγου, ενώ επεσήμανε ότι σήμερα οι συγγενείς δεν μπόρεσαν να την επισκεφτούν, μετά από την απόφαση των γιατρών.

Όπως ειπώθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο εγγονός της μεγάλης ερμηνεύτριας επιστρέφει στην Αθήνα, από το εξωτερικό όπου βρίσκεται, προκειμένου να σταθεί στην οικογένειά του που βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές και τεράστια αγωνία.

«Μάθαμε ότι ήρθε η εγγονή της ενώ επιστρέφει από το εξωτερικό και ο εγγονός της για να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα η δημοσιογράφος Άννα Λίτινα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: Το επισκεπτήριο της κόρης της στη ΜΕΘ δεν έγινε - Τι συνέβη;

Σαπουντζάκη για Μαρινέλλα: «Είμαστε φίλες. Την αγαπώ! Θα το ξεπεράσει»

Μαρινέλλα: Η υπόσχεση που έδωσε στον Λιάγκα - «Μη μου ξεφύγεις και δεν το κάνουμε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved