Μαρία Αντωνά: «Δεν κρύβω τη σχέση μου με τον Λιάγκα» - Τι είπε για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου;
Showbiz

Μαρία Αντωνά: «Δεν κρύβω τη σχέση μου με τον Λιάγκα» - Τι είπε για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου;

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά ρωτήθηκε και για τη φωτιά που ξέσπασε μέσα στη βδομάδα στο σπίτι του παρουσιαστή.

Η ραδιοφωνική παραγωγός είπε χαρακτηριστικά:«Όλα τα καλοκαίρια είναι ξεχωριστά. Για μένα ήταν ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι γιατί ήρθα και από ένα ριάλιτι επιβίωσης, οπότε είχα μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστώ, πέρασα πολύ όμορφα».

liagkas-antona.jpg

Όταν ρωτήθηκε ποια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή παρακολουθεί, είπε: «Από τα πρωινά, παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις που παίζουν στα sites γιατί τηλεόραση δε βλέπω πολύ. Παρακολουθώ αυτά που πρωταγωνιστούν, τη φίλη μου τη Σταματίνα, την Κατερίνα, τον Γιώργο, όλες τις εκπομπές…».

Photo-shared-by-MARIA-ANTONA-on-September-10-2024-tagging-@manoshautecoiffure-@manos_haute_coiffure-and-@panagiotis.kotsirilos.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-and-braids..jpg

Όσον αφορά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα δήλωσε: «Αυτά δεν είναι ωραίο να σχολιάζονται. Μια φωτιά σε ένα σπίτι δεν είναι lifestyle, είναι όντως μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δε θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω σε σχέση με αυτό. Νομίζω ότι έχει ήδη απαντηθεί ότι ήταν να απαντηθεί. Είμαι κι εγώ άνθρωπος, έχω κι εγώ άποψη, δεν είναι lifestyle αυτό το θέμα. Δεν έχω έρθει γι’ αυτό εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερώτηση. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσουμε…».

liagas-antona.jpg

Και σε άλλο σημείο είπε: «Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε για τη σχέση μου. Δεν έχω κρύψει κάτι σε ό.τι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Απλά στη φάση που είμαι τώρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλλω».

Διαβάστε επίσης:

«Την ώρα που έπιασε η φωτιά στο σπίτι του Λιάγκα ήταν μέσα και η Αντωνά. Σοκαρίστηκε η Μαρία»

Μαρία Αντωνά: Ξεκίνησε μαθήματα λάτιν και η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το πιο επικό σχόλιο

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Όλες οι φώτο από το ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην Ύδρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved