Μαρινέλλα: Η αλλαγή στην κλινική της εικόνα, η κινητοποίηση των γιατρών & οι έκτακτες εξετάσεις
Showbiz

Μαρινέλλα: Η αλλαγή στην κλινική της εικόνα, η κινητοποίηση των γιατρών & οι έκτακτες εξετάσεις

Η εκπομπή, Buongiorno αποκάλυψε ότι το χθεσινό βράδυ της Μαρινέλλας ήταν κρίσιμο. 

Παρατείνεται η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Νικολαϊδου αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega: «Χθες το βράδυ, γύρω στις 21:30 υπήρξε αλλαγή στην κλινική της εικόνα, που δεν άρεσε στους γιατρούς.

Υπήρξε μία κινητοποίηση από τους γιατρούς, έγιναν έκτακτες εξετάσεις, υποβλήθηκε εκ νέου σε αξονική και μαγνητική για να δουν τι συμβαίνει.

marinella-5.jpg

Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε αιμορραγία και στο αριστερό ημισφαίριο της ασθενούς γι’ αυτό και υπήρχε η κινητοποίηση και τώρα λένε ότι τα επόμενα 48ωρα είναι πολύ κρίσιμα για να δουν τι θα γίνει. Το σενάριο της χειρουργικής επέμβασης απομακρύνεται και αυτό που σκέφτονται οι γιατροί είναι μήπως προχωρήσουν σήμερα σε τοποθέτηση βαλβίδας για να γίνει η αποσυμπίεση του αίματος έτσι ώστε να υπάρχει μία πιο καθαρή εικόνα γιατί λόγω της μεγάλης αιμορραγίας δεν μπορούν να έχουν μία ακριβής εικόνα…»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Μαρινέλλα: Η κόρη της, Τζωρτζίνα ζήτησε από τους γιατρούς να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε στο Royal Albert Hall - Η αναφορά & η αφιέρωση στην Μαρινέλλα

Παγώνη για Μαρινέλλα: Περιμένουμε τα επόμενα δύο 24ωρα να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved