Η Billie Kark και επίσημα στη Minos EMI/UMG
Showbiz

Η Billie Kark και επίσημα στη Minos EMI/UMG

Η Minos EMI, a Universal Music Company υποδέχεται στην οικογένειά της την ταλαντούχα Billie Kark.

H 22χρονη τραγουδίστρια αποτελεί ένα μουσικό φαινόμενο, αφού το κοινό την αγκάλιασε άμεσα και το τραγούδι της «Πάρτυ» αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα και viral hits.

BillieKark.jpg

Billie Kark

Πρόσφατα μάλιστα, το καλοκαίρι του 2024, παρουσίασε με την εκρηκτική chica της pop Marseaux, σε ένα φαντασμαγορικό act κατά τη διάρκεια των Mad VMA 2024, τη διασκευή του δημοφιλούς αυτού τραγουδιού κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού!

Η Billie Kark παντρεύει την εναλλακτική pop με την techno ενώ η παραδοσιακή μουσική δεν λείπει από τις μελωδίες της. Η αγάπη της για τη μουσική ρέει μέσα της από νεαρή ηλικία. Φοίτησε σε μουσικό σχολείο, παίζει κανονάκι, και έχει την ικανότητα να συνθέτει μουσική την οποία ντύνει με δικούς της στίχους.

minosemi_official_1727350233_3465587400026154759_1516653633.jpg

Η Billie Kark είναι μια από τις πολλά υποσχόμενες καλλιτέχνιδες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Στοιχεία που τη διακατέχουν είναι η αισθητική, η στοχοπροσήλωση, το όραμα και φυσικά το πηγαίο ταλέντο, συνεπώς έχει παραπάνω από έναν λόγους για να ενταχθεί στο δυναμικό της Minos EMI, a Universal Music Company.

H ταλαντούχα τραγουδίστρια επισφράγισε τη συνεργασία της με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρίας, Μαργαρίτα Μάτσα, να την υποδέχεται ένθερμα.

Η δισκογραφική εταιρία Minos Emi, a Universal Music Company, και η Billie Kark είναι πλέον συνοδοιπόροι σε έναν από τους πιο όμορφους και δημιουργικούς δρόμους, αυτόν της μουσικής!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved