Showbiz

«Δεν είναι η ώρα μου ακόμα» - Τα συγκλονιστικά λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, Τζωρτζίνα

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της δίνει η Μαρινέλλα τις τελευταίες ώρες έχοντας στο πλευρό της εκτός από τα αγαπημένα της πρόσωπα και ολόκληρη της Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Τετάρτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού δεν σταματά να παλεύει και τις τελευταίες ώρες μάλιστα η κατάστασή της δείχνει να βελτιώνεται. Ελάχιστα, αλλά βελτιώνεται.

Στέλιος Διονυσίου: «Πριν δύο μήνες κάναμε συναυλίες και... πέταγε στην πίστα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Μαρινέλλα επικοινωνεί με το περιβάλλον και μάλιστα μίλησε με την κόρη της, Τζωρτζίνα, στην οποία είπε ξεκάθαρα «Δεν είναι η ώρα μου ακόμα»!

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

Τα κινητικά προβλήματα στην αριστερή πλευρά

Σύμφωνα με το MEGA, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει κινητά προβλήματα από την αριστερή πλευρά του σώματός της, τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω άκρα.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η κατάρρευση της, είναι ιστορικό γεγονός»

Mπέσσυ Αργυράκη: Έχουμε "παγώσει" όλοι, έχουμε τεράστια αγωνία...

Μαρινέλλα: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν - Παραμένει σταθερή και κρίσιμη η κατάστασή της

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved