Μαρινέλλα: Υπέστη επιληπτική κρίση - Οι επόμενες κρίσιμες ώρες & το έκτακτο συμβούλιο των γιατρών
Showbiz

Μαρινέλλα: Υπέστη επιληπτική κρίση - Οι επόμενες κρίσιμες ώρες & το έκτακτο συμβούλιο των γιατρών

Σταθερή και παράλληλα κρίσιμη είναι η κατάσταση της Μαρινέλλας τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν οι θεράποντες ιατροί της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Η σπουδαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης (25/09) στη σκηνή του Ηρωδείου, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία της.

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη», αναφέρεται στο νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

«Δεν είναι η ώρα μου ακόμα» - Τα συγκλονιστικά λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, Τζωρτζίνα

marinella-tzortzina.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η τραγουδίστρια υπέστη επιληπτική κρίση το βράδυ της Πέμπτης (26/09), η οποία ευτυχώς αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από το ιατρικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε έκτακτο συμβούλιο των γιατρών, ώστε να αποφασιστεί η πορεία που θα ακολουθήσουν.

«Υπομονή οι συγγενείς, επιμονή οι γιατροί. Οι εγκεφαλικές αιμορραγίες συμβαίνουν σε διάφορες ηλικίες. Το πιο συνηθισμένο είναι στις μεγάλες ηλικίες, άνω των 70 ετών. Κυρίως οι αιτιολογίες είναι από εκφυλιστικές αλλοιώσεις των αγγείων που γίνονται στον εγκέφαλο, που αυτές κάνουν μία αυτόματη αιμορραγία. Στις ηλικίες κάτω των 60 ετών οι αιμορραγίες είναι κυρίως από συγγενείς παθήσεις», είπε ο νευροχειρουργός Γεώργιος Ορφανίδης.

Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: «Πριν δύο μήνες κάναμε συναυλίες και... πέταγε στην πίστα»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η κατάρρευση της Μαρινέλλας, είναι ιστορικό γεγονός»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved