H απίθανη μίνι φούστα της Σταματίνας και το σικ casual σύνολο της Μαγγίρα
Showbiz

H απίθανη μίνι φούστα της Σταματίνας και το σικ casual σύνολο της Μαγγίρα

Γιατί πάντα θα τις συναντήσεις καλοντυμένες και περιποιημένες! Ο λόγος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη Μπέττυ Μαγγίρα, τις οποίες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Τόσο η Σταματίνα όσο και η Μπέττυ για μια ακόμη φορά μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις υπέροχες στιλιστικές επιλογές τους.

5990_STAMATINA_TSIMTSILI_592024.jpg

Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε ένα λευκό crop top συνδυασμένο με εμπριμέ μίνι φούστα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα και πανύψηλα πόδια της ενώ η Μπέττυ ένα καθημερινό σύνολο αποτελούμενο από φαρδύ γκρι υφασμάτινο παντελόνι, λευκό φανελάκι και λευκά ίσια πέδιλα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Όσο για το πώς διατηρούν τη σιλουέτα τους;

«Είμαι 1,76 μ. και ζυγίζω 58 κιλά. Η εικόνα μου είναι θέμα γονιδιακό, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ αυξομειώσεις βάρους. Ακολουθώ μεσογειακή διατροφή και δεν μου αρέσει να στερούμαι. Όμως, δεν μπαίνουν συχνά στο σπίτι επεξεργασμένες τροφές και ψωνίζω βιολογικά τρόφιμα. Φυσικά, υπάρχουν περίοδοι που μπορεί να ξεφύγω, να πάρω αυτά τα δύο παραπάνω κιλά και τότε προσπαθώ να περιορίσω τα γλυκά και τα παγωτά. Είμαι πολύ των γλυκών. Δύσκολα θα αντισταθώ», έχει πει η Μπέττυ Μαγγίρα ενώ η Σταματίνα:

«Eγώ επειδή είμαι λαίμαργη, όταν είμαι στο τραπέζι και έρχονται τα πιάτα, δύσκολα σταματώ. Το κόλπο είναι να σηκώνεστε λίγο από το τραπέζι και να περπατάτε. Αν περάσουν λίγα δευτερόλεπτα, το διαχειρίζεστε καλύτερα. Πας στην τουαλέτα, πλένεις τα χέρια σου, επεξεργάζεσαι την πείνα σου και γυρνάς με λιγότερη όρεξη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved