Showbiz

Η στιγμή που ο Αργυρός ξεσπάει σε κλάματα στη σκηνή του Royal Albert Hall στο Λονδίνο!

Η μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για πρώτη φορά σε έναν ιστορικό τόπο στο Λονδίνο, το Royal Albert Hall, δεν θα μπορούσε παρά να θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα του...

Ο γνωστός λαϊκός καλλιτέχνης κατάφερε όχι μόνο να γεμίσει το Μέγαρο Μουσικής στο Κένσιγκτον του Λονδίνου αλλά και να το κάνει για αρκετές ώρες να σείεται από τον ρυθμό που έδινε με τα τραγούδια του.

«Μάνα ο γιος σου χορεύει στο Royal Albert Hall» - H στιγμή του Αργυρού που δικαίως έγινε Viral

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και έκανε τον κόσμο που είχε σπεύσει να τον απολαύσει να τραγουδάει μαζί του από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Η αγάπη που του έδειξε ο κόσμος, η υποστήριξή του αλλά και η αποθέωσή του στις ερμηνείες του τον έκαναν κάποια στιγμή να «λυγίσει» συναισθηματικά και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκριά του.

Ειδικά όταν τραγούδησε από μικροφώνου τη μεγάλη επιτυχία του «Αθήνα μου», το κοινό τον καταχειροκρότησε, γεγονός που τον έκανε να κλαίει σαν μικρό παιδί επί σκηνής. Μάλιστα από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούσε καν να τραγουδήσει, παίρνοντας λίγο χρόνο για να ηρεμήσει.

Δείτε το βίντεο με την ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή του Κωνσταντίνου Αργυρού στη σκηνή του Royal Albert Hall.

https://www.tiktok.com/@irenouken/video/7419120169110277408

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved