Showbiz

Σαπουντζάκη: «Κάθομαι σπίτι μου & ''πέφτουν'' τα τηλέφωνα για προτάσεις, γιατί να μην το κάνω;»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό της με την αφοσίωση και την αγάπη της για το επάγγελμά της.

Παρά την πάροδο των χρόνων, η ίδια δεν δείχνει σημάδια ότι σκοπεύει να αποσυρθεί. Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε ανοιχτά για τις προτάσεις που συνεχίζει να δέχεται, παρά την ηλικία της, και δεν έκρυψε την πρόθεσή της να συνεχίσει να εργάζεται.

Χρηστίδου για Μαρινέλλα: «Υπάρχει αισιοδοξία - Έζησα & εγώ παρόμοια κατάσταση με τη μητέρα μου»

NDPPHOTO

«Κάθομαι σπίτι μου και οι προτάσεις ''πέφτουν'' βροχή! Τα τηλέφωνα χτυπούν συνεχώς για προτάσεις. Γιατί να μην το κάνω;», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δίνοντας μια δυναμική απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι είναι "μεγάλη" για να συνεχίζει την καριέρα της.

Η συζήτηση αυτή έρχεται σε μια δύσκολη συγκυρία, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό της Μαρινέλλας, η οποία κατέρρευσε στο Ηρώδειο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Το περιστατικό έχει προκαλέσει συζητήσεις για τις ηλικίες των καλλιτεχνών και το κατά πόσο θα πρέπει να συνεχίζουν να εμφανίζονται στη σκηνή.

Παρά τις αντιδράσεις, η Ζωζώ Σαπουντζάκη παραμένει σταθερή στις απόψεις της και δηλώνει για την αγαπημένη και σπουδαία Μαρινέλλα:

«Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Δούλεψε, κουράστηκε, ήταν καταπληκτική. Εύχομαι από την ψυχή μου περαστικά και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved