Μαρινέλλα: «Ακόμα & την ώρα που κατέρρεε σκεφτόταν τον κόσμο» – Η αποκάλυψη του Συρίγου
Showbiz

Μαρινέλλα: «Ακόμα & την ώρα που κατέρρεε σκεφτόταν τον κόσμο» – Η αποκάλυψη του Συρίγου

Η θρυλική Μαρινέλλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Ηρώδειο, αλλά ακόμα και μέσα σε αυτή την τραγική στιγμή, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού δεν έχασε το μεγαλείο της ψυχής της.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο Νίκος Συρίγος που είχε την τύχη να γνωρίσει τη Μαρινέλλα μίλησε με συγκίνηση για το πώς η τραγουδίστρια αντιμετώπισε την κατάσταση. «Όταν την πλησίασαν οι πρώτοι άνθρωποι στο Ηρώδειο, το μόνο που σκεφτόταν ήταν ο κόσμος. Έλεγε "τι θα γίνει τώρα ο κόσμος; Βγείτε να του πείτε κάτι, ενημερώστε τον. Είναι κρίμα που έχει έρθει τόσος κόσμος εδώ"».

Χρηστίδου για Μαρινέλλα: «Υπάρχει αισιοδοξία - Έζησα & εγώ παρόμοια κατάσταση με τη μητέρα μου»

marinella-(1).jpg

Αυτά τα λόγια αποτυπώνουν την αφοσίωσή της στο κοινό, ακόμα και σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης πως, παρόλο που η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή, η Μαρινέλλα είχε τη θέληση να σηκωθεί και να τελειώσει τη βραδιά για τους θεατές. «Έτσι ζούσε η Μαρινέλλα, έτσι ζει η Μαρινέλλα και έτσι θα συνεχίσει να ζει», τόνισε με θαυμασμό.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved