Γιάννης Μόρτζος: Συντετριμμένη η σύζυγός του στο τελευταίο «αντίο»! Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία
Showbiz

Γιάννης Μόρτζος: Συντετριμμένη η σύζυγός του στο τελευταίο «αντίο»! Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία

Σε βαρύ κλίμα έγινε πριν από λίγο σήμερα (28/9) η κηδεία του Γιάννη Μόρτζου ο οποίος μου έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε...

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι είπαν στον αξέχαστο σκηνοθέτη και ηθοποιό το τελευταίο «αντίο» με τη σύζυγό του Γιούλη Ζήκου να είναι συντετριμμένη από την απώλειά του.

Υποβασταζόμενη και απαρηγόρητη για τον χαμό του ανθρώπου της, η γνωστή ηθοποιός ακολούθησε τη σορό του Γιάννη Μόρτζου προς την τελευταία του κατοικία, μην μπορώντας ακόμα να πιστέψει ότι πλέον δεν είναι κοντά της.

6J9A8467.jpg

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Μόρτζος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του. Έφυγε από τη ζωή στις 25/9 σε ηλικία 84 ετών, μετά από μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

6J9A8576.jpg

Στο τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Μόρτζο έδωσαν το παρών πολλοί συνάδελφοί του, ανάμεσά τους ο Γιώργος Αρμένης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Θάνος Καληώρας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Νίκος Βερλέκης, ο Νίκος Αλεξίου, η Μαίρη Βιδάλη, ο Αντώνης Αντωνίου με τη Νατάσα Ασίκη, ο Οδυσσέας Σταμούλης, η Άννα Φόνσου αλλά και η Σάσα Σταμάτη όπως και ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Κώστας Σκανδαλίδης από το ΠΑΣΟΚ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved