Μαρινέλλα: «Δεν είναι διασωληνωμένη, ξεπέρασε την επιπλοκή... Καταφέρνει να ψελλίσει κάποιες λέξεις»
Showbiz

Μαρινέλλα: «Δεν είναι διασωληνωμένη, ξεπέρασε την επιπλοκή... Καταφέρνει να ψελλίσει κάποιες λέξεις»

Όσο πάει και γίνεται πιο έντονη η αισιοδοξία για τη Μαρινέλλα και οι θεράποντες γιατροί της χαμογελούν όπως μεταδόθηκε σήμερα (28/9) στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Η ρεπόρτερ της εκπομπής αποκάλυψε ότι η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού διανύει το τρίτο κρίσιμο 24ωρο, παρ' όλα αυτά οι γιατροί της είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά καθώς δεν είναι διασωληνωμένη ενώ έχει επαφή με το περιβάλλον, αναγνωρίζοντας τα οικεία της πρόσωπα και τους γιατρούς της.

marinella-xamogela.jpg

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή, η Μαρινέλλα καταφέρνει να ψελλίσει και μερικές λέξεις, παρ' όλο που είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένη και συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη της μάχη.

Καθημερινά γίνονται εξετάσεις στη μεγάλη ερμηνεύτρια με τους γιατρούς να επιμένουν ακόμα και τώρα πως δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο χειρουργείο για την αφαίρεση του αιματώματος.

Άλλωστε, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια, αν προηγουμένως δεν σταθεροποιηθεί η κατάστασή της ώστε να διαπιστωθεί πόσο εκτεταμένη ήταν η αιμορραγία.

201004191204130.2752_MARINELA_16042010.jpg

Ένα επιληπτικό επεισόδιο που πέρασε την Πέμπτη, αν και ανησύχησε τους θεράποντες γιατρούς της, ξεπεράστηκε και αυτό και έτσι όλοι περιμένουν η Μαρινέλλα να περάσει σε σταθερή κατάσταση και το τρίτο 24ωρο από τη στιγμή του αιμορραγικού εγκεφαλικού προκειμένου να παρθούν αποφάσεις από τους γιατρούς.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ακόμα δεν έχει οριστεί κάποιο νέο ιατρικό συμβούλιο και αυτό ίσως συμβεί μέσα στα επόμενα 24ωρα όταν πλέον θα έχει ξεπεραστεί κάθε κίνδυνος.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved