Showbiz

Γιώργος Κατσαρός: Η αναφορά στη Μαρινέλλα & η πληρωμένη απάντηση: «Αν νομίζετε ότι στα 90 μου...»

Μια αξέχαστη συναυλία-αφιέρωμα στον μεγάλο συνθέτη Γιώργο Κατσαρό πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο, με έντονη συγκίνηση και αναμνήσεις από σπουδαίες μουσικές στιγμές.

Η βραδιά αυτή είχε έναν ιδιαίτερο συναισθηματικό τόνο, καθώς λίγες μέρες νωρίτερα, στο ίδιο σημείο, η θρυλική Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της δικής της εμφάνισης. Η σπουδαία ερμηνεύτρια παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, και το κοινό, όπως και οι καλλιτέχνες, δεν μπορούσαν να κρύψουν την ανησυχία τους.

Μαρινέλλα: «Ακόμα & την ώρα που κατέρρεε σκεφτόταν τον κόσμο» – Η αποκάλυψη του Συρίγου

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης προς τη Μαρινέλλα, εκφράζοντας την ευχή να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στη σκηνή που τόσο αγαπά.

Ο Γιώργος Κατσαρός δήλωσε συγκινημένος: «Τη συναυλία την αφιερώσαμε στη Μαρινέλλα. Ήμουν ο άνθρωπος που την έβγαλε στο επάγγελμα μετά τον χωρισμό της με τον Καζαντζίδη. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται».

Σχολιάζοντας τα κακοήθη σχόλια για την ηλικία της Μαρινέλλας, ο Κατσαρός τόνισε: «Είμαι 90 χρονών. Αν νομίζετε ότι πρέπει να πάρω σύνταξη, είστε γελασμένοι».

Δείτε εδώ το βίντεο από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved