Κώστας Τσουρός: Ο Μικρούτσικος, η ευγενής άμιλλα με τη Γερμανού & η μεγάλη πρεμιέρα!
Showbiz

Κώστας Τσουρός: Ο Μικρούτσικος, η ευγενής άμιλλα με τη Γερμανού & η μεγάλη πρεμιέρα!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για τη συνέχιση της εκπομπής, καθώς και για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η εκπομπή που ξεκίνησα συνεχίζεται. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το κοινό. Η βασική δομή και το περιεχόμενο θα παραμείνουν τα ίδια, με έμφαση τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία», δήλωσε.

Η ανυπομονησία του Κώστα Τσουρού για την πρεμιέρα και η υπόσχεση στους τηλεθεατές!

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αποκάλυψε: «Ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει, και εκείνος δέχτηκε με χαρά. Χαίρομαι πολύ που ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου, καθώς είμαι νέος παρουσιαστής».

Photo-shared-by-Natalia-Germanou-on-March-24-2024-tagging-@victoriabeckham-@thanosvogiatzis-@arisgeorgiadis-@geelistgr-@alphatv-and-@kalyteradeginetai..jpg

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε επίσης τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και τη Φαίη Σκορδά, αναφέροντας ότι είναι δύσκολο να επιλέξει ανάμεσά τους, αλλά τελικά κατέληξε: «Με τη Φαίη συνεργάστηκα για δύο χρόνια, ενώ με τη Ναταλία για τρία, οπότε θα επιλέξω τη δεύτερη λόγω χρόνων. Έχουμε βρεθεί από κοντά, αγκαλιαστήκαμε και τα είπαμε. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι μαζί της, και παρά τον ανταγωνισμό, υπάρχει ευγενής άμιλλα μεταξύ μας».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved