Showbiz

«Πάγωσε» η Σολωμού με όσα είπε η Χρηστίδου για Mente Fuerte: «Ποιον δουλεύετε τώρα; Eίναι δυνατόν;»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και η Σίσσυ Χρηστίδου την... περιέλαβε από νωρίς για να πάρει καθαρές απαντήσεις για τη σχέση της με τον Mente Fuerte. 

Ενώ λοιπόν οι δύο γυναίκες συζητούσαν, η παρουσιάστρια της είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου:

Αποκαλυπτική η Μαρία Σολωμού: «Τον Mente Fuerte τον αγαπώ και με αγαπάει»

«Ας αλλάξουμε θέμα. Πάμε στον Mente Fuerte! Να σε ρωτήσω κάτι; Ποιον δουλεύετε τώρα; Μα είναι δυνατόν; Ειλικρινά ή κάνετε κάποιο παιχνίδι… Στο λέω πολύ τίμια. Δηλαδή να πω ότι δεν βγάζετε τραγούδι ο ένας για τον άλλον, δεν κάνετε συνεντεύξεις ο ένας στον άλλον, ότι δεν ανεβάζετε stories… Και μετά λέτε ότι δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι είναι αυτό τώρα; Πείτε μας ή μη μας λέτε»...

Τότε η Μαρία Σολωμού που την κοιτούσε σχεδόν αποσβολωμένη, απάντησε στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Με σιγουριά θα σου πω ένα πράγμα που συμβαίνει, αγαπιόμαστε πολύ. Τον αγαπώ και με αγαπάει κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι πάρα πολύ ρευστά. Πραγματικά νοιάζομαι και νοιάζεται. Τελεία...»

NDPPHOTO

NDP photo agency

Και συνέχισε: «Δεν είναι κανένα παιχνίδι. Είναι ακριβώς αυτό που λέω και τίποτα άλλο. Ζουμάκι δεν έχει. Μπορεί να φτιάχνουμε ώρες ώρες γιατί γουστάρουμε όταν είμαστε μαζί να ανεβάζουμε κανένα TikTok. Το κόψαμε κι αυτό. Μερικές φορές έχει τόση πλάκα που το ανεβάζει. Είμαστε πολύ φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι και κάνουμε παρέα όποτε μπορούμε. Δεν θα αποκαλύψω τίποτα. Θα πω ότι είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε και πολύ αγαπημένοι».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved