Showbiz

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον γιο μου, Στέφανο» - Πώς είναι η σχέση τους;

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» για τη σχέση του με τον γιο του, Στέφανο, μετά από τις έντονες στιγμές και τους βαρείς χαρακτηρισμούς που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου αγώνα.

Παρά τις εντάσεις, ο Απόστολος συνεχίζει να προπονεί τον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ αναγνωρίζει την πίεση που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.

Γιούλια Σαλνίκοβα:Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έχει πάει πολύ καλά, αλλά…

«Οι αθλητές υφίστανται μεγάλη πίεση. Πολλές φορές θα βγουν εκτός εαυτού. Υπάρχει μεγάλη πίεση στη διάρκεια του αγώνα, πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πώς νιώθει ο αθλητής. Νομίζω είναι θέμα ωρίμανσης. Κάποια στιγμή θα ωριμάσει κάποιος και θα καταλάβει ότι πρέπει να το διαχειριστεί», εξήγησε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Σχετικά με τον χαρακτήρα του Στέφανου, ανέφερε: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ καλό παιδί και έχει καλή ψυχή. Η συμπεριφορά του στο γήπεδο δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο Στέφανο, αλλά τον αθλητή». Παρά τις στιγμές έντασης, ο Στέφανος έχει ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη από τον πατέρα του, και η σχέση τους συνεχίζει να παραμένει ισχυρή.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ακολουθεί τη νομική οδό κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του μετά τις αποκαλύψεις

Απόστολος Τσιτσιπάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το επεισόδιο με τον γιο του- Είναι στο χέρι του να...

Τσιτσιπάς: Η νευρική κίνηση στον διπλό αγώνα με την Πάουλα Μπαντόσα – Πέταξε τη ρακέτα & την τρόμαξε

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved