Showbiz

Ζουγανέλη: Η απάντηση για το πανάκριβο φόρεμα της Μποφίλιου-«Η ιδεολογία δεν φαίνεται στα φουστάνια»

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη απέδειξε για ακόμα μια φορά γιατί είναι μια από τις πιο αγαπητές και αυθεντικές προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Με τη χαρακτηριστική της ειλικρίνεια, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε ανοιχτά για όλα – από το "The Voice" μέχρι τα σχόλια που δέχτηκε η καλή της φίλη, Νατάσσα Μποφίλιου, για το περιβόητο «ακριβό» φόρεμα.

Αποκλειστικό - Ζουγανέλη & Αρ­βα­νι­τά­κη: Οι συγκλονιστικές ερμηνείες & η αφιέρωση στην Μαρινέλλα

Instagram / elzouganeli

Σε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ξεκαθάρισε τη θέση της για το talent show: «Δεν μου έγινε κάποια πρόταση για το The Voice. Αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα πράγματα, κυρίως να βγάλω καινούργια τραγούδια, οπότε πρακτικά θα ένιωθα ότι θα με κρατούσε λίγο πίσω. Ένα κομμάτι μου, λοιπόν, χαίρεται που δεν είχα αυτή την πρόταση».

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Νατάσσα Μποφίλιου τις τελευταίες μέρες δήλωσε: «Θεωρώ πολύ παλιά αυτά τα σχόλια, είναι παλιά νοοτροπία και δεν αξίζει σε ανθρώπους του σήμερα. Η Νατάσσα είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της. Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο και δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Η ιδεολογία δεν φαίνεται στα φουστάνια και στα ρούχα, αλλά στη συμπεριφορά των ανθρώπων».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Νατάσσα Μποφίλιου: H απάντησή της μετά τις αντιδράσεις για το πανάκριβο φόρεμά της σε συναυλία της

Νατάσσα Μποφίλιου: Χαμός για το πανάκριβο φόρεμά της σε συναυλία της στον Λυκαβηττό

Η Γιάμαλη είπε για τη Μποφίλιου αυτό που όλοι σκεφτόμαστε! «Δεν θα βγαίνει και με ταγάρι»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved