Γεροντιδάκης: «Δεν απαντώ σε κάτι που δεν είναι για τη δουλειά μου» - Η on air άβολη στιγμή
Showbiz

Γεροντιδάκης: «Δεν απαντώ σε κάτι που δεν είναι για τη δουλειά μου» - Η on air άβολη στιγμή

Οι φήμες για σχέση ανάμεσα στον Γιώργο Γεροντιδάκη και τη Δανάη Παππά έχουν φουντώσει, όμως ο ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή "Weekenders", απέφυγε να σχολιάσει το θέμα.

Όταν ρωτήθηκε εμμέσως, προτίμησε να μιλήσει μόνο για τα επαγγελματικά του, αφήνοντας τις προσωπικές εικασίες χωρίς απάντηση.

Γεροντιδάκης: Throwback στο 2004 - Η σειρά «Απόσταση Αναπνοής» & το αξεπέραστο look με καρφάκια!

gerontidakis-papa.jpg

«Ποτέ δεν είχα την προσωπική μου ζωή πάνω από την επαγγελματική κι αντίστοιχα. Θεωρώ ότι όλα είναι σε ένα επίπεδο. Όπως είπα και πριν, δεν κρύβομαι. Έξω είμαι, κυκλοφορώ, μιλώ με τον κόσμο. Όποιος θέλει να μου μιλήσει και να έρθει στο θέατρο. Μία φυσιολογική ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά με εμένα» είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης με τον Δημήτρη Πανόπουλο να απαντά: «Όπως καταλαβαίνετε, η ερώτηση που θέλετε να κάνουμε για να τη διαψεύσει δεν θα γίνει γιατί δεν θέλουμε».

gerontidakis.giorgos_1674643697_3023452933579808890_271319386.jpg

Ο κόσμος που σε βλέπει έξω σου μιλάει ή σε φοβούνται; Γιατί οι ρόλοι που έχεις παίξει είναι λίγο... μισητοί.

Φυσικά! Μου λένε "γεια σου, τι κάνεις;". Δεν με φοβούνται και το έχω ξαναπεί! Πλέον, μέσω του Netflix και μέσω των σειρών που έχουν γίνει πια κινηματογραφικές τηλεοπτικές σειρές, ο κόσμος βλέπει τις ερμηνείες. Αν η ερμηνεία τον παρασύρει και θέλει να σου μιλήσει στον δρόμο για την ερμηνεία, αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Νομίζω ότι ο κόσμος είναι πολύ πιο έξυπνος απ΄ ότι νομίζουμε!

Διαβάζεις τα σχόλια που γράφονται στα social media για εσένα, κάθε φορά που προβάλλεται ένα επεισόδιο;

Δεν προλαβαίνω να το κάνω αυτό γιατί παρακολουθώ όλα τα επεισόδια. Μάλιστα, δεν τα βλέπω νωρίτερα αλλά την ώρα που τα παρακολουθείτε και εσείς. Κι αυτό είναι και το όμορφο γιατί είμαι ο τηλεθεατής της ίδιας μου της δουλειάς.

«Δεν έχω λόγο να απαντώ σε τίποτα που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου» συνέχισε ο ηθοποιός με τον Δημήτρη Πανόπουλο να απαντά: «Μα, δεν σε ρώτησα τίποτα». «Το λέω γενικά. Κάνω μία δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ, με γεμίζει και προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε καλύτερο για εκείνη. Οπότε οτιδήποτε άλλο είναι εκτός της δουλειάς, το οποίο δεν αφορά κανένα. Επίσης, πρέπει να σταματήσουμε όλοι γενικώς να κάνουμε ένα Big Brother και να βλέπουμε μία ζωή από την κλειδαρότρυπα για να αντέχουμε τις δικές μας δυσκολίες» κατέληξε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Παππά: «Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου είναι...»

Γεροντιδάκης: Η αντίδραση στις φήμες για σχέση με τη Δανάη Παππά– Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας;

Δανάη Παππά:«Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν με απασχολεί! Δε με επηρεάζει τίποτα από όσα λένε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved