Απολαυστική Παγώνη σε Βασάλο: «Μιλάμε για... φέτες! Ζητώ συγγνώμη που είχα σχολιάσει ότι πήρες κιλά»
Showbiz

Απολαυστική Παγώνη σε Βασάλο: «Μιλάμε για... φέτες! Ζητώ συγγνώμη που είχα σχολιάσει ότι πήρες κιλά»

Η Ματίνα Παγώνη δέχτηκε τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο γραφείο της και μίλησε για όλα και όλους! 

Αρχικά όμως χρειάστηκε να ζητήσει συγγνώμη στον παρουσιαστή για τον οποίο είχε σχολιάσει πριν από μερικούς μήνες on air ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε πάρει κιλά.

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Είναι σταθερή η κατάστασή της - Δεν υπάρχουν επιπλοκές»

pagoni-vassalos.jpg

Όταν ο Βασάλος τής ζήτησε να του σχολιάσει εκ νέου το σώμα του, εκείνη είπε με αυθορμητισμό: «Μιλάμε για φέτες. Ζητάω συγνώμη μετά από αυτά που είχα πει. Όταν είχα σχολιάσει ότι είχες πάρει κιλά, δεν σου άρεσε. Μετά το μετάνιωσα».

Όταν η Ματίνα Παγώνη ρωτήθηκε για το αν θα τολμούσε να πάει στο Survivor απάντησε πως: «Δε θα πήγαινα με τίποτα στο Survivor, θέλω την άνεσή μου. Και μόνο που έβλεπα τους παίκτες, λυπόμουν».

Δείτε τι άλλο είπε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ:

Για τη σάτιρα

«Δε με ενοχλεί η σάτιρα. Πήγα και είδα τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν πολύ καλός, το διασκέδασα. Όταν είδα τον Τάκη Ζαχαράτο να με σατιρίζει, γέλασα και πέρασα πολύ ωραία. Στη ζωή σου τη σάτιρα πρέπει να την αποδέχεσαι. Την αποδέχεσαι, αν την καταλαβαίνεις. Αν δεν την καταλαβαίνεις, εκνευρίζεσαι και δεν την ανέχεσαι».

Για την τηλεόραση

«Συμπαθώ όλους τους παρουσιαστές, έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία αλλά δεν είναι σωστό να το πω. Ο Γιώργος Λιάγκας μου είναι πολύ συμπαθής».

Η Ματίνα Παγώνη, κατέληξε στέλνοντας τις ευχές της στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved