Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει αντανακλαστικά αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα έχει όλα»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει αντανακλαστικά αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα έχει όλα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και την ομάδα της. Όταν όμως ρωτήθηκε αν του έστειλαν «καλή επιτυχία» από την εκπομπή της Ελένης, αποκάλυψε: «Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μου έστειλε "Καλή επιτυχία". Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν μου έστειλε, γι' αυτό και δεν της έστειλα».

Buongiorno: Ένταση ανάμεσα σε Μικρούτσικο - Ουγγαρέζο: «Δεν με αφήνεις να μιλήσω, κάτι μου θυμίζεις»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε επίσης στις φήμες περί έντασης με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ξεκαθαρίζοντας: «Beef με τον Ανδρέα; Παιδιά, ακούστε λίγο, τον Ανδρέα πρέπει να τον βλέπετε από άλλη σκοπιά, είναι καθαρά τηλεοπτικό ον. Το μυαλό του είναι ξυράφι, τα αντανακλαστικά του είναι τηλεοπτικά, ό,τι λέει είναι για το καλό της εκπομπής. Ακόμη κι αν φωνάζει, μαλώνει, καλύπτει. Είναι όλα στο πλαίσιο του να βγει ένα ωραίο προϊόν για τον τηλεθεατή, δεν είναι προσωπικό».

ouggarezos.jpg

Μιλώντας για τους Έλληνες παρουσιαστές, σχολίασε: «Πάντα έλεγα ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ο πιο πλήρης Έλληνας παρουσιαστής. Άλλος είναι επικοινωνιακός, άλλος έχει αντανακλαστικά. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πολύ επικοινωνιακός, σε τουμπάρει. Να τον σιχαίνεσαι, μόλις κάτσει μαζί σου, στα τρία πρώτα λεπτά σε έχει κερδίσει. Αντανακλαστικά έχει ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα, αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα έχει όλα».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Δεν μιλάω με τον Γιώργο. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί του»

Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά του Σεφερλή: «Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ»

Σταύρος Νικολαΐδης: «Έχει παραγίνει το θέμα με τον Σεφερλή. Υπερβαίνει τα όρια το political correct»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved