Μαρινέλλα-Νεότερα για την υγεία της: Η συγκρατημένη αισιοδοξία, η παραμονή στη ΜΕΘ & οι εξετάσεις
Showbiz

Μαρινέλλα-Νεότερα για την υγεία της: Η συγκρατημένη αισιοδοξία, η παραμονή στη ΜΕΘ & οι εξετάσεις

Συγκρατημένη αισιοδοξία δείχνουν οι θεράποντες γιατροί της Μαρινέλλας μιας και ολοκληρώθηκε και το τέταρτο 24ωρο από τη στιγμή που έπαθε το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο στη σκηνή του Ηρωδείου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού δείχνει να αντιδράει στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή στην οποία έχει υποβληθεί από την πρώτη στιγμή.

Σαββόπουλος: Οι συγκινητικές ευχές στη Μαρινέλλα για τη μάχη της ζωής της & η αντίδραση του κοινού!

200909161516100.1510_MARINELA_1692009.jpg

Ιδιαίτερα αισιόδοξο είναι το γεγονός ότι η Μαρινέλλα έχει επαφή με το περιβάλλον και η κατάστασή της από τους θεράποντες γιατρούς της κρίνεται σταθερή αφού δεν έχει υπάρξει επιπλοκή στην πορεία της υγείας της αυτά τα 4 24ωρα που πέρασαν.

Από αύριο θα ξεκινήσει νέος κύκλος εξετάσεων από τους γιατρούς προκειμένου να διαπιστωθεί και να αξιολογηθεί κατάλληλα η κατάστασή της ώστε να προχωρήσουν σε νέες αποφάσεις για το μέλλον της αγωγής που πρέπει να ακολουθήσει η Μαρινέλλα.

Στο μεταξύ, η σπουδαία ερμηνεύτρια έχει στο πλευρό της τους οικείους της ενώ ένα τεράστιο κύμα αγάπης την έχει κατακλύσει με λόγια αγάπης και ευχών για ταχεία ανάρρωση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved