NDPPHOTO 

Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: Η συγκινητική ανάρτηση για το Ηρώδειο & το τραγούδι στη μνήμη της μητέρας της

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, Φωτεινή Δάρρα, θα συμμετάσχει στη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Ίμβρο, ένα νησί με τεράστια ιστορική σημασία.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Φωτεινή Δάρρα μοιράστηκε μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή από την καριέρα της, αποκαλύπτοντας μια προσωπική της ιστορία.

Φωτεινή Δάρρα για τη γνωριμία με τον Ντελόν: «Κάνει χειραψία στον σύνοδο μου & μου φιλάει το χέρι»

Instagram / foteini.darra

«Την πρώτη φορά που τραγούδησα μπροστά σε κοινό ήταν στο Ηρώδειο. Ήμουν φοβισμένη, όμως όταν ανέβηκα επάνω στη σκηνή ένιωσα μια απέραντη αγκαλιά», ανέφερε η τραγουδίστρια, θυμίζοντας τις πρώτες της στιγμές στο ιστορικό αυτό θέατρο. Η ανάρτηση έγινε ακόμα πιο συγκινητική όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της: «Δυο χρόνια πριν, τραγουδούσα στο Ηρώδειο όταν έμαθα πως η μητέρα μου δεν ήταν καλά. Λίγες μέρες μετά την έχασα… Απόψε θα τραγουδήσω ένα τραγούδι στη μνήμη της».

Η Φωτεινή Δάρρα θα αφιερώσει το τραγούδι «Το Στάλσιμο μάνα» στη μητέρα της, με τους στίχους: «Ήσουν φως στο κορμί μου πορφύρα, ήσουν άνεμος κι έγινες μοίρα…», το οποίο θα ερμηνεύσει ως φόρο τιμής στην Ελλάδα και τις ρίζες της.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η Φωτεινή Δάρρα! Δες τον 93χρονο πατέρα της να τραγουδά!

Φωτεινή Δάρρα: «Με έχει σημαδέψει θετικά και αρνητικά το φευγιό της, ενηλικιώθηκα»

Φωτεινή Δάρρα στο gossip-tv: «Όταν έχασα τη μαμά μου, αντί να λυγίσω, πήρα ακόμα μεγαλύτερη δύναμη»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved