Showbiz

Οικονομάκου οι πρώτες δηλώσεις για τον Τσερέλα: «Με τον Μπρούνο είμαι ευτυχισμένη. Νιώθω ασφαλής»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό, με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega, «Έχω παιδιά».

Η ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τη νέα της αρχή με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Αθηνά Οικονομάκου: Άφησε τον Τσερέλα στην Ιταλία και δείτε πού την «τσακώσαμε»!

Για την απόφαση του χωρισμού της δήλωσε: «Μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, περνάς πάρα πολλές φάσεις. Εύκολο δεν είναι τίποτα σε ένα διαζύγιο, περνάς πάρα πολλές φάσεις.

Ήταν εύκολο με την έννοια ότι ήμουν απόλυτα σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφασή μου. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε και καταλήξαμε σε αυτό από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου με πολλή αγάπη και ωριμότητα και ανακοινώθηκε κιόλας, δεν θεωρώ ότι κοίταξα ποτέ πίσω: “Αν είχα κάνει αυτό ή αν γινόταν το άλλο…”.

Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν το καλύτερο και για τους δύο μας και για τα παιδιά μας. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου», αποκάλυψε για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Πλέον είμαι πιο συνειδητοποιημένη, ήρεμη, καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω τι θέλω, τι δεν μου αρέσει, Δεν αφήνω το παρελθόν μου και τα θέματα τα άλυτα να με καθορίσουν πλέον. Αισθάνομαι ασφαλής σε αυτή τη σχέση με τον Μπρούνο», εξήγησε στον Κώστα Τσουρό.

«Δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Είναι θέμα το τι ξέρω εγώ για εμένα, πώς νιώθω. Με τον Μπρούνο είμαι ευτυχισμένη. Κατόπιν ώριμης σκέψης αποφάσισα να βγάλω μόνη μου τις φωτογραφίες με εκείνον. Οπότε τους κάλυψα όλους. Τους το έκαψα το θέμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Εκθαμβωτική στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο - Τα νέα καρέ με τον Μπρούνο Τσερέλα

Στο Μιλάνο η Αθηνά Οικονομάκου - Aνέβασε φωτό του Μπρούνο Τσερέλα μπροστά από το Ντουόμο

Μπρούνο Τσερέλα: Η νέα φωτό με την Αθηνά Οικονομάκου και το δημόσιο ευχαριστώ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved