Μαρινέλλα: Νέο βίντεο από το Ηρώδειο σαρώνει το διαδίκτυο - Η στιγμή με το τελευταίο χειροκρότημα
Showbiz

Μαρινέλλα: Νέο βίντεο από το Ηρώδειο σαρώνει το διαδίκτυο - Η στιγμή με το τελευταίο χειροκρότημα

Κρίσιμη αλλά ευτυχώς σταθερή παραμένει η κατάσταση της Μαρινέλλας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου στις 26/9. Ένα νέο βίντεο μέσα από το Ηρώδειο παρουσιάζει την κατάσταση που επικράτησε μετά την πτώση της τραγουδίστριας και την ατμόσφαιρα που επικράτησε με το κοινό να παρακολουθεί παγωμένο. 

Η ίδια συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και όπως έγινε γνωστό δεν έχει διασωληνωθεί αλλά διατηρεί επαφή με το περιβάλλον.

Η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε: «Πλέον είμαστε στο τέταρτο 24ωρο. Είναι σημαντικό ότι δεν είχε κάποια σοβαρή επιπλοκή. Είναι υπέρ της ασθενούς ότι πέρασαν τα πρώτα 24ωρα χωρίς επιπλοκές, αλλά χρειάζονται πολλά 24ωρα ακόμα για να δούμε την πορεία της. Απεικονιστικά θα δείξει πλέον πως πάνε τα πράγματα».

Μαρινέλλα-Νεότερα για την υγεία της: Η συγκρατημένη αισιοδοξία, η παραμονή στη ΜΕΘ & οι εξετάσεις

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή με τη φαρμακευτική αγωγή έχει σταθεροποιηθεί, μετά θα δουν οι γιατροί πως θα εξελιχθεί, αν απορροφάται το αιμάτωμα. Το ότι δεν έχει διασωληνωθεί είναι υπέρ. Το ότι έχει επαφή με το περιβάλλον είναι υπέρ. Επειδή τέτοια περιστατικά είναι δύσκολα και βαριά, χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος».

marinella-2.jpg

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

Την ώρα που όλη η Ελλάδα προσεύχεται για τη σπουδαία ερμηνεύτρια που έχει αγγίξει στην ψυχή μας όσο λίγοι καλλιτέχνες, στο διαδίκτυο σαρώνει ένα νέο βίντεο που παρουσιάζει τις στιγμές που ακολούθησαν αμέσως μετά την κατάρρευσή της.

Ο κόσμος δε σταμάτησε να χειροκροτάει κυρίως τη στιγμή που όσοι έσπευσαν στη σκηνή, μετέφεραν την τραγουδίστρια στα καμαρίνια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved