Showbiz

Η Αθηνά Οικονομάκου για το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο: «Αν έκανες κάτι αλλιώς, ίσως υπήρχε ευκαιρία»

Kαλεσμένη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με τον Κώστα Τσουρό βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου το μεσημέρι της Κυριακής 29/9 και εκτός από τον νέο της σύντροδο Μπρούνο Τσερέλα, μίλησε για πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Δεν είναι εύκολο τίποτα σε ένα διαζύγιο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και περνάς πάρα πολλές φάσεις. Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο ή ευτυχές. Ήταν εύκολο από την άποψη ότι ήμουν πολύ σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφασή μου.

Αθηνά Οικονομάκου: Άφησε τον Τσερέλα στην Ιταλία και δείτε πού την «τσακώσαμε»!

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε και καταλήξαμε σε αυτό από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου με πολλή αγάπη κι ωριμότητα κι ανακοινώθηκε κιόλας. Δεν θεωρώ ότι κοίταξα πίσω να πω ότι αν είχα κάνει αυτό ή αν είχα κάνει το άλλο. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν το καλύτερο για τους δυο μας και για τα παιδιά μας» δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Αυτό ήταν το εύκολο κομμάτι, ότι δεν μπαλαντζάρισα με αν κι ίσως και δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου. Αυτό με έκανε να νιώθω σίγουρη, ασφαλής. Νομίζω ότι η δυσκολία είναι αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος κι αν έκανες κάτι αλλιώς, ίσως υπήρχε μία ευκαιρία» πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το ταξίδι στο Μιλάνο, η νέα τρυφερή φώτο με τον Μπρούνο & το σχόλιο που ουδείς περίμενε

Αθηνά: Εκθαμβωτική στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο - Τα νέα καρέ με τον Μπρούνο Τσερέλα

Στο Μιλάνο η Αθηνά - Aνέβασε φωτό του Μπρούνο Τσερέλα μπροστά από το Ντουόμο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved