Σοκάρει ο Θοδωρής Φέρρης: «Ήμουν στον γκρεμό και ήμουν στο χείλος»
Showbiz

Σοκάρει ο Θοδωρής Φέρρης: «Ήμουν στον γκρεμό και ήμουν στο χείλος»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Θοδωρής Φέρρης το μεσημέρι της Κυριακής 29/9.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική καταξίωση, στις δύσκολες στιγμές αλλά και τις συμπεριφορές που συνάντησε στην καλλιτεχνική του διαδρομή.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το Posidonio είναι το πρώτο νυχτερινό κέντρο που ξεκίνησα να τραγουδάω, τότε με τον Γιάννη Πλούταρχο, στις χρυσές εποχές. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά, ούτε στα όνειρα μου δεν το φανταζόμουν γιατί δεν ονειρευόμουν τόσο μεγάλα πράγματα».

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Διασκέδασαν με Φέρρη και Κοκκίνου - Βίντεο από την έξοδό τους

33edd.jpg

«Ίσως η καταξίωση στο τραγούδι να ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ίσως να ήρθε γιατί μάλλον παίρνουμε αυτό που αξίζουμε την στιγμή που πρέπει, δεν ξέρω πως να το πω. Πάντως ενδεχομένως να μην μου άξιζε τότε να έρθει κάτι τόσο ωραίο, από πολλές απόψεις. Εννοώ πως μπορεί να μην ήμουν τόσο εργατικός, να μην ήμουν τόσο συνεπής. Δεν πήγαινα στη δουλειά με την δίψα να πετύχω. Κάποια στιγμή όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, δηλαδή έφτασα στο όριο. Ήμουν στον γκρεμό και ήμουν στο χείλος. Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που σκέφτηκα πως είτε θα σοβαρευτώ είτε σταματάω».

«Δεν έχω ζήσει συμπεριφορές αντιεπαγγελματικές αλλά και να τις έζησα, δεν τις κατάλαβα. Δεν έδινα σημασία και το τονίζω αυτό» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θοδωρής Φέρρης.

«24 Ώρες»:Νέο τραγούδι από τον Θοδωρή Φέρρη-Το music video που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη

Θοδωρής Φέρρης: «H μητέρα μου με είδε στα πατώματα για έναν χωρισμό και...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved