Showbiz

Άννα Βίσση-Ιουλία Καλλιμάνη: Η αποθεωτική συνάντηση επί σκηνής (βίντεο)

Μία σπάνια νυχτερινή έξοδο, που δεν μας έχει συνηθίσει, έκανε στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου, η Ιουλία Καλλιμάνη, επιλέγοντας για τη διασκέδασή της, την Άννα Βίσση

Η Ιουλία Καλλιμάνη, για πρώτη και μοναδική φορά, λίγο πριν την πρεμιέρα της, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου, στο Tokyo, βρέθηκε στο «Barbarella», για να απολαύσει από κοντά την αγαπημένη της ερμηνεύτρια.

Ιουλία Καλλιμάνη: «Από λάθος τους στην βάπτιση πήρα αυτό το όνομα»

Μόλις η Άννα Βίσση, αντιλήφθηκε μεταξύ των θαμώνων, την παρουσία της Ιουλίας Καλλιμάνη, χωρίς δεύτερη σκέψη, την κάλεσε επί σκηνής, μην κρύβοντας, την αδυναμία που έχει σε εκείνη, με την Ιουλία Καλλιμάνη, να συγκινείται, από την τόσο θερμή υποδοχή της.

Για αρκετή ώρα, ακολούθησαν μοναδικές στιγμές μεταξύ των δύο ερμηνευτριών επί σκηνής, με την Άννα Βίσση και την Ιουλία Καλλιμάνη, να ενώνουν τις φωνές τους, να πειράζουν η μία την άλλη, να χορεύουν, και να αποθεώνονται από τον κόσμο! Η Άννα, απήλαυσε την Ιουλία, να ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες της, «Έφυγε;», και «7 στα 7», ενώ στη συνέχεια, τραγουδώντας μαζί, το «Εκατομμύρια», καταχειροκροτήθηκαν.

Συγκινεί η Βίσση για τη Μαρινέλλα: «Θριάμβευσε & ακόμα μπορεί. Να το ξεπεράσεις & να ξαναγυρίσεις»

Δείτε περισσότερα, στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον Νίκο Καρβέλα και τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου!

Καλλιμάνη: Η συγκινητική εξομολόγηση για την συνεργασία με τον Καρρά λίγο πριν τον θάνατο του

Καλλιμάνη: Το «φλερτ» με τη νευρική ανορεξία, η βράβευση για την προσφορά της & το όνειρο που βγήκε!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved