Πάνος Μιχαλόπουλος: Η βόλτα στη Ραφήνα και η σπάνια εμφάνιση – Πώς είναι σήμερα
Showbiz

Πάνος Μιχαλόπουλος: Η βόλτα στη Ραφήνα και η σπάνια εμφάνιση – Πώς είναι σήμερα

Σε μια σπάνια εμφάνιση από τη βόλτα του στη Ραφήνα απαθανατίστηκε ο 75χρονος σήμερα Πάνος Μιχαλόπουλος και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα και απέχει, από δική του επιλογή πρόσφατα επισκέφτηκε κατάστημα στη Ραφήνα με τον ιδιοκτήτη να τον ευχαριστεί δημόσια που επισκέφτηκε το μαγαζί του για να απολαύσει τα εδέσματά του.

Μανούσος Μανουσάκης για Πάνο Μιχαλόπουλο: Κουβεντιάσαμε, πστεύω θα επιστρέψει τηλεοπτικά

Mixalopoulos.jpg

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός την Κυριακή (29-09) έκανε τη βόλτα του για μπάνιο στη Ραφήνα και θέλησε να σταματήσει σε στέκι της περιοχής για να πάρει μπουγάτσα.

Εκεί λοιπόν έκπληκτος ο καταστηματάρχης, τον κέρασε κα του ζήτησε να πει τη γνώμη του.

Δες το βίντεο και πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός

«Ο Πάνος τα τελευταία χρόνια μένει στο χωριό της Μικρομάνης, πολύ κοντά στην Καλαμάτα. Χαίρεται πάρα πολύ για αυτό που ζει στην Καλαμάτα. Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Είναι γοητευτικός και ίδιος με προηγούμενα χρόνια, πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος. Εκπέμπει ομορφιά, ευγένεια και καλοσύνη...», είχε δηλώσει καλός του φίλος.

Η τελευταία φορά που έκανε δήλωση ήταν στο Mega πριν από μερικούς μήνες:

1696500950094-90753142-iraklisref_386604062_10224629788436494_8148820188943308423_n.jpg

«Μετά τη σειρά «Η ώρα η καλή» πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση. Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου. Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου», είχε πει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Πάνος Μιχαλόπουλος: Στα 75 του χρόνια μοιάζει ακόμα με 50 και παραμένει γοητευτικός

Πάνος Μιχαλόπουλος: Ποιες βιντεοταινίες; Ο ρόλος σε φιλμ του Κακογιάννη που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ!

Σπάνια φωτογραφία: Χαμογελαστός σε beach bar ο Πάνος Μιχαλόπουλος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved