Μαρία Λέκακη: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή και την κόρη της
Showbiz

Μαρία Λέκακη: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή και την κόρη της

Τα γυρίσματα των ταινιών «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» έχουν ξεκινήσει και η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρχές του νέου έτους στη μεγάλη οθόνη.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μπήκε στα γυρίσματα των ταινιών και συνάντησε τις πρωταγωνίστριες οι οποίες μιλήσαν για την εμβληματική σειρά.

Μαρία Λεκάκη: Εντυπωσιακό το εξοχικό της στην Κερνίτσα - Η υπέροχη θέα από τη βεράντα της!

«Είχα παρακολουθήσει λίγο τη σειρά ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;΄. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον ρόλο της Ελένης Καστάνη. Μου άρεσε πολύ που δούλευε στα διόδια. Χάρηκα πολύ όταν μου προτάθηκε ο ρόλος της ‘Φωφώς Τσιντικίδου’, ήθελα πολύ να το κάνω», είπε η Μαρία Λεκάκη.

1679402923787-453718028-lekaki.jpg

«Η ‘Φωφώ’ είναι ένα θρησκευόμενο άτομο, ψιλοερωτευμένη με τον παπά της ενορίας που κακοποιείται από τον πατέρα της».

Από την πλευρά της, η Ελένη Ουζουνίδου, λέει:

«Υποδύομαι τον ρόλο της ‘Πόπης Καμένου’. Ο άντρας της έχει σουβλατζίδικο. Στον ρόλο μου είμαι ένα καταπιεσμένο άτομο που το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ο σύζυγός μου στην ταινία θα είναι ο Κώστας Κόκλας. Η αγαπημένη μου Μαρία Κατσανδρή υποδύεται την κακιά πεθερά μου».

1675039682890-597331274-ouzou.jpg

«Έμαθα για τον ρόλο μου όταν υπέγραψα το συμβόλαιο, δε με ενδιάφερε ποια θα παίξω γιατί ήθελα πολύ να συμμετέχω στην ταινία».

Για την προσωπική τους ζωή
Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, η Μαρία Λεκάκη λέει:

«Η καθημερινότητά μου είναι απλή. Έχω την κόρη μου και απολαμβάνω τη φύση στο χωριό μου την Κερνίτσα. Είμαι ‘παγωμένη’ όσον αφορά τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών. Είναι τραγικό. Νομίζω δε θα υπέμενα μια κακοποιητική συμπεριφορά, γενικά αντιδρώ άμεσα. Εύχομαι να μην αντιμετωπίσει η κόρη μου κάποιο περιστατικό κακοποιητικής συμπεριφοράς, είναι δυναμικό κορίτσι».

Η Ελένη Ουζουνίδου σημειώνει:

«Η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;’ ήταν εξαιρετική. Η ταινία είναι προσαρμοσμένη στο ‘τώρα’. Η χημεία με τις συμπρωταγωνίστριές μου αναπτύχθηκε μέσα σε 4 δευτερόλεπτα».

Μαρία Λεκάκη: Παρουσιάστρια της ΕΡΤ πριν από 28 χρόνια - Το εντυπωσιακό ντεμπούτο της στην τηλεόραση

Μαρία Λεκάκη: Επιστρέφει τηλεοπτικά, με ρόλο έκπληξη! Η απόλυτη μεταμόρφωσή της!

Μαρία Λεκάκη: Έστειλε τα φιλιά της on camera & έγινε... Λούης-Αποχώρησε ξαφνικά την ώρα των δηλώσεων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved