Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νοσηλεία του δεύτερου γιου της, η βάφτιση & η πρόταση για εκπομπή
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νοσηλεία του δεύτερου γιου της, η βάφτιση & η πρόταση για εκπομπή

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε ότι ο δεύτερος γιος της, που γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου, όταν ήταν 40 ημερών χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, αναφέρθηκε και στη βάφτισή του και μεταξύ άλλων τόνισε ότι είχε πρόταση για να παρουσιάσει μία εκπομπή που αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα και την παρουσιάζει άλλη.

 

Αρχικά ανέφερε: «Είχε αρρωστήσει και χρειάστηκε να νοσηλευτούμε. Όλα καλά. Ήταν πολύ επώδυνο όλο αυτό. Ήταν ούτε 40 ημερών. Δεν αποκλείω το τρίτο παιδί. Βάφτιση του χρόνου, μόλις χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Είναι ένας στόχος. Βασίλης είναι το όνομα, τον φωνάζουμε Μπίλι βέβαια»!

spiropoulou21.jpg

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Όταν ήμουν έγκυος είχα δεχθεί ένα τηλεφώνημα από κάτι που μου άρεσε πολύ. Μαγνητοσκοπημένο, καθημερινό, αλλά δεν είναι ζωντανό. Τώρα δεν είναι ωραίο γιατί είναι στον αέρα και με άλλη παρουσιάστρια. Μου άρεσε πολύ. Το είχα κάνει στο παρελθόν. Τα γυρίσματα ξεκινούσαν μέσα στον Αύγουστο και εγώ ήμουν πολύ μωρομάνα, θήλαζα... Θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το κάνω»!

Διαβάστε επίσης:

«Εδώ είμαι Βύρωνα»: O γιος της Στικούδη την έψαχνε και εκείνη έβγαζε βίντεο με την Σπυροπούλου

Σπυροπούλου: Στην παιδική χαρά με ποδηλατικό κολάν και αθλητικά! Η αγκαλιά με τον γιο της

Σπυροπούλου: Η σπάνια φωτό από το σπίτι της και η τρυφερή στιγμή με τους γιους της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved