Μαρινέλλα: Η κόρη της & ο εγγονός της έξω από το νοσοκομείο - Τα νεότερα για την υγεία της
Showbiz

Μαρινέλλα: Η κόρη της & ο εγγονός της έξω από το νοσοκομείο - Τα νεότερα για την υγεία της

Στο πλευρό της Μαρινέλλας ο εγγονός της, Δημήτρης που επέστρεψε από το εξωτερικό μετά την κατάρρευση της σπουδαίας ερμηνεύτριας στην σκηνή του Ηρωδείου, ενώ η κόρη της, Τζωρτίνα δεν έχει φύγει λεπτό από το νοσοκομείο.

Η κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα συνάντησε την κόρη και τον εγγονό της Μαρινέλλας έξω από το νοσοκομείο Υγεία, όμως δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση και απέφυγαν ευγενικά την κάμερα.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή για την κατάσταση της υγείας της: «Το ανακοινωθέν τα λέει όλα. Είναι μια κρίσιμη κατάσταση, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Είχε έναν χαμηλό πυρετό που μπορεί να κάνει ένας ασθενής που βρίσκεται στη ΜΕΘ. Η ιατρική ομάδα είδε ότι λειτουργεί η φαρμακευτική αγωγή. Όσο περνούν τα 24ωρα και οι μέρες είναι υπέρ της ασθενή».

marinella-(1).jpg

Και συνέχισε: «Είναι νωρίς να πούμε ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο γι’ αυτό και συνεχίζεται να λέγεται κρίσιμη κατάσταση. Χρειαζόμαστε και άλλες μέρες και σταθεροποίηση της κατάστασης. Βλέπουμε και προχωράμε γιατί είναι δύσκολα περιστατικά αυτά. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας. Φυσικά και επικοινωνεί με το περιβάλλον και δεν είναι διασωληνωμένη, ούτε έχει κάνει κάποια σοβαρή επιπλοκή».

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία εξέλιξη - Μαρινέλλα: Τα τρία σημάδια που δείχνουν βελτίωση στη μάχη για τη ζωή της

Μαρινέλλα: «Η ομιλία της έχει διασωθεί - Η βλάβη είναι δεξιά »

Μαρινέλλα: Αυτή τη στιγμή ο εγγονός της στο νοσοκομείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved