Showbiz

Τόνυ Μαυρίδης: Η πρώτη δήλωση μετά τη δικαίωση της Παπαρίζου & η εξωδικαστική πρόταση

Ο Τόνυ Μαυρίδης έκανε την πρώτη δήλωση μετά την απόφαση της δικαστικής διαμάχης με την Έλενα Παπαρίζου για το υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο και διαμένει. 

Το δικαστήριο επιδίκασε στην Έλενα Παπαρίζου το ποσό που της αναλογεί από το 50%, συν μισθώματα για τα 12 χρόνια που η τραγουδίστρια δεν εκμεταλλευόταν οικονομικά το σπίτι.

Όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, ή ο Τόνυ Μαυρίδης θα πρέπει να αγοράσει το 50% του σπιτιού από την Έλενα Παπαρίζου, ή να αποχωρήσει από αυτό και το σπίτι να βγει σε πλειστηριασμό.

Έλενα Παπαρίζου: Η απόφαση της δικαστικής διαμάχης με τον Τόνυ Μαυρίδη για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα ο μουσικός παραγωγός δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι σε τέσσερις μέρες, δηλαδή έως και την Παρασκευή, αλλά σκοπεύει να παραμείνει καθώς θεωρεί ότι είναι περιουσία του.

Μάλιστα, έχει καταθέσει εξωδικαστικά στην Έλενα Παπαρίζου μία πρόταση που το ποσό φτάνει με τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί, θέλοντας ουσιαστικά να αγοράσει το μερίδιο του σπιτιού που της ανήκει.

6117328

Αν η τραγουδίστρια δεν δεχτεί την πρόταση του Τόνυ Μαυρίδη, ο μουσικός παραγωγός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το σπίτι.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved