Showbiz

Evgenia: Η παρουσίαση δίσκου, η τούρτα γενεθλίων και οι επώνυμοι φίλοι της

Με τεράστια επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Lux Stage», η παρουσίαση δίσκου, του πρώτου προσωπικού άλμπουμ της Evgenia, με τίτλο το όνομά της, που κυκλοφόρησε από τη Spicy Music.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, που κάνει μία λαμπρή καριέρα στην Αμερική αλλά και στην Ελλάδα, γιόρτασε μαζί με φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους της, την τόσο σημαντική, κομβική στιγμή, στην μουσική της σταδιοδρομία.

Πλήθος κόσμου, αλλά και επωνύμων, έδωσαν το παρών τους, ανάμεσά τους, η Άντζελα Δημητρίου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο NiVo, o Σάκης Αρσενίου, η Βασιλική Νταντά, η Πηγή Δεβετζή και άλλοι, απολαμβάνοντας την on stage! Η απαστράπτουσα Evgenia, θέλησε να ευχαριστήσει έναν έναν προσωπικά, όλους όσους συμμετείχαν με αγάπη στον πρώτο της ολοκληρωμένο δίσκο, καλώντας αρχικά επί σκηνής, τον CEO της Spicy, Γιώργο Σταμπόλη, και εν συνεχεία, τιμώντας με αναμνηστικές πλακέτες, άπαντες, που την στήριξαν τα τελευταία χρόνια.

Ένας δίσκος «κόσμημα», και με σπουδαίες υπογραφές, όπως του Λευτέρη Πανταζή, του Στέλιου Χρόνη, της Βίκυς Γεροθόδωρου, του Ηλία Φιλίππου, του Λευτέρη Κιντάτου, του Κωνσταντίνου Παντζή, του Βασίλη Δήμα, αλλά και του Γιάννη Ιερεμία, αλλά και δύο νέα τραγούδια-έκπληξη, το ντουέτο-remake του «Τότε» με την Κατερίνα Στανίση, αλλά και το «Γιατί δεν μιλάμε» με τον Χρήστο Δάντη. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή της Media One, και της επικοινωνιολόγου της τραγουδίστριας, Σπυριδούλας Κάμπου.

Η άψογη διοργάνωση και η φιλοξενία, αλλά και το live performance της Evgenia, κατάφεραν να κερδίσουν το χειροκρότημα αλλά και τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκόμενων.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, που ο Γιάννης Σπαλιάρας, που συμπαρουσίαζε την βραδιά με την δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή, της έκανε την τούρτα γενεθλίων έκπληξη! Μία υπέροχη μουσική βραδιά, γεμάτη επιτυχία, αγάπη, μεράκι για το καλό τραγούδι, και με μία Evgenia, πανέτοιμη για τα επόμενα καλλιτεχνικά της σχέδια, που τον Νοέμβριο, θα την φέρουν στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, σε έξι συναυλίες-υπερπαραγωγή σε Αμερική και Καναδά, ενώ στα τέλη Φεβρουαρίου, θα πρωταγωνιστήσουν σε μία μεγάλη περιοδεία, σε 13 πολιτείες, με τον Νίνο και τον Βασίλη Δήμα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved