Showbiz

Ο Κώστας Νικούλι θα γίνει πατέρας – Η πρώτη φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα της Κατερίνας Μαούτσου

Ευχάριστα νέα στην ελληνική showbiz! Γονείς θα γίνουν για πρώτη φορά ο Κώστας Νικούλι και η Κατερίνα Μαούτσου!

Η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και έτσι έγινε γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης της.

Ο Κώστας Νικούλι έχει πει σε συνέντευξή του για τη σύντροφό του: «Με την σύντροφό μου δεν γίνεται να μην φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι αλλά υπάρχει και άλλη επικοινωνία ώστε να συνδέεσαι με τον άλλον. Η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι είναι θέμα πατριαρχίας δηλαδή άλλες απαιτήσεις έχουμε από έναν άντρα και άλλες από μια γυναίκα. Άνθρωποι που με αγαπάνε ποτέ δεν σκέφτηκαν αρνητικά για την διαφορά ηλικίας με την σύντροφό μου».

«Αγαπάω τον άνθρωπο μου έτσι όπως είναι χωρίς να σκέφτομαι το οτιδήποτε. Λέμε ότι έχουμε ξεπεράσει κάποια θέματα στο κομμάτι της ηλικιακής διαφοράς αλλά αυτά είναι που μας επηρεάζουν ακόμα. Ας είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, ας δούμε λίγο τα θέματα μας και να μπούμε στη διαδικασία αυτοβελτίωσης», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια συζεί και έχει δηλώσει ο ηθοποιός: «Δεν είμαι ακόμη παντρεμένος. Συζώ με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε! Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά, αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά. Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση Ροσμαρί. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω»

Η ανάρτηση της Κατερίνας με φουσκωμένη κοιλίτσα

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Νικούλι: Οι θυσίες των γονιών του, τα ρατσιστικά σχόλια και η σύντροφός του,Κατερίνα Μαούτσου

Νίκος Γκέλια: Ο ρόλος στον Τιμωρό και η σχέση ζωής με τον Κώστα Νικούλι

Κώστας Νικούλι: Η αποκάλυψη για την αλλαγή που έκανε στο επίθετο του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved