Showbiz

«Πώς ξεκίνησε»: Η απίθανη φωτό της Καλομοίρας με τον άντρα της από την παιδική τους ηλικία

Την επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν πρόσφατα η Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης.

Το ζευγάρι που μετρά πολλά χρόνια μαζί κι έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, έχει ένα απίθανο κοινό παρελθόν.

Καλομοίρα - Happy Birthday: To τραγούδι που έγραψε ειδικά για τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη

Η Καλομοίρα μάλιστα πολλές φορές έχει μιλήσει για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, η έναρξη της οποίας έγινε όταν οι δυο τους ήταν ακόμη παιδιά.

Η τραγουδίστρια μάλιστα με αφορμή την επέτειό τους, μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία από τότε που ήταν ακόμη παιδιά και χόρευαν μαζί σε πάρτι! «Πώς ξεκίνησε…», σχολίασε η ίδια και αξίζει να τη δεις!

«Το πρώτο μας φιλί ήταν ακόμα πιο πριν όταν ήμουν 16 χρονών, στη βάπτιση της μικρής μου ξαδέλφης στη Βιρτζίνια. Θυμάμαι ότι όλο το βράδυ ήθελα να χορέψω με τον Γιώργο αλλά εκείνος μιλούσε με τους φίλους του. Τελικά το τελευταίο τραγούδι της βραδιάς, ένα αργό χορευτικό κομμάτι, με πλησίασε και μου ζήτησε να χορέψουμε. Είχα πολύ άγχος και η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά. Μου ψιθύρισε κάτι πολύ γλυκό και όταν τελείωσε το τραγούδι, φιληθήκαμε. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, ήταν το πρώτο μου φιλί και ήμουν ήδη ερωτευμένη μαζί του. Ξέρω πως ακούγεται παράξενο αλλά τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που τον είδα, όταν ήμασταν παιδιά. Ενστικτωδώς ήξερα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου, ότι θα γινόταν σύζυγός μου και ότι κάποια στιγμή θα δημιουργούσαμε μαζί οικογένεια», έχει πει η ίδια

Καλομοίρα: Θα εντυπωσιαστείς με την αλλαγή στην εμφάνισή της - Οι followers της την αποθέωσαν

Καλομοίρα: Καμαρώνει για το ταλέντο της κόρης της στη ζωγραφική– Η τούρτα με τον Messi & τα γενέθλια

Χρουσαλά-Καλομοίρα: Οικογενειακές στιγμές σε παραλία της Μυκόνου για τις δύο κουμπάρες

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved