Showbiz

Αϊβάζης: «Δεν θα διέλυα την οικογένειά μου για 10 εισιτήρια παραπάνω... είναι αστείο, είναι ανήθικο»

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μίλησε για τον χωρισμό του από την Μαρία Κορινθίου, τα δημοσιεύματα αλλά και τη συνεργασία τους φέτος το χειμώνα σε θεατρική παράσταση. 

Ο Τελευταίος Χορός σε σκηνοθεσία Ρέινας Σ. Εσκενάζυ με την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024 και για την εν λόγω θεατρική παράσταση μίλησε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης και αναφέρθηκε στις ομοιότητες της παράστασης με την ζωή του με την Μαρία.

Ο ηθοποιός σε άλλο σημείο είπε: «Οι άνθρωποι μπορεί να χωρίζουν για τους σωστούς ή λάθος λόγους»! Και αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαφημιστικό κόλπο και υπογράμμισε: «Οι κλειδαρότρυπες των σπιτιών δεν πρέπει να είναι ανοιχτές, πρέπει να υπάρχει ένα κλειδί από πίσω… Είναι ηλίθια, είναι χαζά, είναι ανήθικα. Πολλές φορές παρεξηγούμε γιατί χρησιμοποιώ μία γλώσσα σταράτη. Δηλαδή δεν είναι ανήθικο να πει ή να φανταστεί, όταν υπάρχει ένα παιδί ότι αυτοί οι δυο κάνουν μαζί θέατρο και είναι διαφημιστικό κόλπο για να πάει καλύτερα η παράσταση δηλαδή τι; Θα διαλύσω εγώ την οικογένειά μου ή θα υποδυθώ ότι διαλύω την οικογένειά μου για δέκα εισιτήρια παραπάνω; Ήμαρτον δηλαδή ήμαρτον»!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved