Λυκουρέζος-Η εποχή που κινδύνευσε από τη 17Ν, ο Λύτρας, ο Γκλέτσος & η παραδοχή: «Είμαι ερωτευμένος»
Showbiz

Λυκουρέζος-Η εποχή που κινδύνευσε από τη 17Ν, ο Λύτρας, ο Γκλέτσος & η παραδοχή: «Είμαι ερωτευμένος»

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και σχολίασε τα πρόσωπα της επικαιρότητας ενώ παραδέχτηκε ότι αυτό τον καιρό είναι ερωτευμένος. 

Ο γνωστός ποινικολόγος, αναφέρθηκε αρχικά σε μία δύσκολη εποχή που βίωσε μαζί με την οικογένειά του, όταν δικάζονταν τα μέλη της 17 Νοέμβρη.

Λυκουρέζος-Οικονόμου: Η νέα επίσημη εμφάνιση στον γάμο της Θεοδώρας & το ruby red maxi φόρεμα

20231204113917_6Z3A9534.jpg

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Εκ των υστέρων φαίνεται πως κινδύνευσε η ζωή μου ιδίως την εποχή της 17Ν. Η αστυνομία εκείνη την εποχή είχε θεωρήσει ότι είμαι πιθανός στόχος και γι’ αυτό μου είχε στείλει μια δύναμη να με προστατεύει. Στην δίκη της 17Ν, όπου εγώ ήμουν δικηγόρος πολιτικής αγωγής 3 οικογενειών θυμάτων, ένας εκ των κατηγορουμένων είπε ότι ήμουν στόχος, εγώ, η γυναίκα μου και το παιδί μου. Φαίνεται ότι δεν πρόλαβαν».

Σε ό,τι αφορά τον συνάδελφό του Απόστολο Λύτρα και όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή του μετά τον ξυλοδαρμό της γυναίκας του και τη φυλάκισή του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος επεσήμανε: «Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι η ποινική δίωξη για σοβαρή σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος ήταν εσφαλμένη. Έπρεπε να ασκηθεί δίωξη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κάτι το οποίο αποφάσισε το συμβούλιο εφετών στην συνέχεια. Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να επηρεάζει τον δικαστή, άστοχη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση του Λύτρα. Έχουν γίνει πολλά άστοχα σχόλια για τον Απόστολο Λύτρα, βγήκε να ξεσκάσει στα μπουζούκια. Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει γι’ αυτό το ατυχέστατο περιστατικό και θλιβερό γεγονός του ξυλοδαρμού».

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του άλλοτε γαμπρού του (είχε παντρευτεί την κόρη του Άννα Μαρία) Απόστολου Γκλέτσου να δηλώσει υποψηφιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο γνωστός ποινικολόγος επεσήμανε: «Είναι δικαίωμά του. Του αρέσει η πολιτική και έκανε αυτή την επιλογή. Δεν πιστεύω ότι ο Απόστολος θα γίνει πρωθυπουργός και ότι το λέει σοβαρά».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ερωτώμενος για την προσωπική του ζωή, παραδέχτηκε: «Εδώ και 9 μήνες, γνώρισα παραμονή Χριστουγέννων την κυρία Ευγενία (Τζένη) Οικονόμου και έκτοτε έχουμε ένα όμορφο δεσμό. Δεν ασχολούμαι με τα σχόλια. Ο καθένας λέει τις απόψεις του, δεν με απασχολεί. Είμαι ερωτευμένος».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved