Λουδάρος για Μαρινέλλα: «Καταλάβαμε λίγο πριν την εμφάνισή της στο Ηρώδειο ότι κάτι δεν πάει καλά»
Showbiz

Λουδάρος για Μαρινέλλα: «Καταλάβαμε λίγο πριν την εμφάνισή της στο Ηρώδειο ότι κάτι δεν πάει καλά»

Ο Αντώνης Λουδάρος, ο τηλεοπτικός Βαρόνος Σεβαστός, ο σπουδαιότερος άρχοντας της Κάτω Παπαριάς στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day». 

Όπως είπε, η συμμετοχή του σε αυτή τη σειρά ήταν μια ευτυχής στιγμή «είχα πολύ καιρό να κάνω μυθοπλασία και γύρισα με τον καλύτερο τρόπο. Δηλαδή με το δίδυμο Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου. Ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να σκεφτώ. Όταν μου το προτείνανε είπα αμέσως “φύγαμε”». Στα γυρίσματα γινόταν κάθε μέρα ένα πάρτι θα πει χαρακτηριστικά «δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε από τα γέλια, όχι μόνο οι ηθοποιοί, όλοι».

Λουδάρος: Η παρεξήγηση με τον Λιάγκα & η εξήγηση - Με έχουν πάρει απ' όλες τις εκπομπές...

marinella-(1).jpg

Και συνεχίζει «ο κόσμος έχω την αίσθηση ότι διψά να δει κάτι χαρούμενο, κάτι εύθυμο. Κι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια αμιγώς κωμωδία αλλά με μια παρωδία της ελληνικής τηλεόρασης εν γένει. Και πιάνει όχι μόνο τα ελληνικά σίριαλ αλλά πιάνει και τη δική μου γενιά Dynasty, Dallas. Νομίζω ότι τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένδειξη του τι θέλει ο κόσμος».

Για το ρόλο του θα πει «κάνω τον Βαρόνο Σεβαστό, έναν επιχειρηματία της Παπαριάς που είναι αδίστακτος, μαφιόζος. Θέλει να αγοράσει μοναστήρια, το μετόχι και θα κάνει τα πάντα, έχει εξωσυζυγικές σχέσεις, έχει μια οικογένεια που είναι “αλαντάλον” και όλο αυτό σε ένα πλαίσιο παρωδίας”.

Τέλος, αναφερόμενος στην περιπέτεια της Μαρινέλλας είπε «η Μαρινέλλα είναι στρατιώτης και θα γίνει καλά».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved