Showbiz

Η Μαριάννα Γεωργαντή είπε όλα όσα σκεφτήκαμε για τη Ματούλα Ζαμάνη μέσα σε ένα λεπτό

«Ποταμός» αρνητικών σχολίων στα social media για τη Ματούλα Ζαμάνη και την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της πάνω στη σκηνή.

Για μια ακόμη φορά γίναμε «μάρτυρες» ρατσιστικών συμπεριφορών από όλους εκείνους που αρέσκονται να «κρύβονται» πίσω από ένα πληκτρολόγιο για να βγάλουν στην επιφάνεια τις εμμονές και την τοξικότητά τους.

Λιάγκας για Ματούλα Ζαμάνη: Είναι δικαίωμά της να πετάξει τη μπλούζα, εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν ήδη πάρει θέση ενώ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» στο Open κατάφερε μέσα σε ένα λεπτό να πει όσα σκεφτήκαμε κι εμείς.

«Είδα στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο βίντεο συνοδευόμενο από… «οχετό» και αναρωτήθηκα όταν άνδρας βγάζει τη μπλούζα του με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς λέμε τα ίδια; Αν στη θέση της ήταν η JLο, η οποία χορεύει με μπουστάκι, θα σχολιάζαμε τα ίδια; Φυσικά και όχι. Κάποιοι θα μου πείτε ότι είναι θέμα υγείας αλλά νομίζετε δεν το γνωρίζουν; Αλλά αντί εμείς να τους στηρίζουμε, τους λιθοβολούμε με τα λόγια μας. Και ξέρετε κάτι;

Η υγεία δεν είναι και το να είσαι κοκκαλιάρης. Επιπροσθέτως, κάποιος μπορεί να φορτωθεί κιλά γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, γιατί κάποια συναισθηματική κατάσταση τον οδήγησε σε ένα πρόβλημα υγείας, γιατί παλεύει και νιώθει ανασφάλεια και κρύβεται στο σπίτι του αλλά εμείς δεν θέλουμε να κλειδώνεται, θέλουμε να βγαίνει έξω, να χορεύει, να τραγουδάει και να φοράει ό,τι γουστάρει γιατί δεν κάνει κακό σε κανέναν», λέει στο βίντεο της

Δες το

https://www.tiktok.com/@mariannageorganti/video/7420800190434659616

Καινούργιου: Ξέσπασε για τα σχόλια κατά της Ματούλας Ζαμάνη – «Ντροπή! Αηδία, είναι τραγωδία...»

Ματούλα Ζαμάνη: Σε συναυλία της έβγαλε on stage την μπλούζα της!

Ματούλα Ζαμάνη: «Καμμένα όλα, καμμένες αθώες ψυχές»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved