Παπαρίζου: Αυτό το ποσό απαιτούσε από τον Τόνυ Μαυρίδη για τα ενοίκια της μεζονέτας
Showbiz

Παπαρίζου: Αυτό το ποσό απαιτούσε από τον Τόνυ Μαυρίδη για τα ενοίκια της μεζονέτας

Η δικαστική διαμάχη της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη έφτασε στο τέλος της αφού υπήρξε απόφαση του δικαστηρίου για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα που διεκδικούσαν και οι δύο. 

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα που είχαν αποκτήσει από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο και εκεί διέμενε τα τελευταία χρόνια ο Τόνυ Μαυρίδης.

Το δικαστήριο επιδίκασε στην Έλενα Παπαρίζου το ποσό που της αναλογεί από το 50%, συν μισθώματα για τα 12 χρόνια που η τραγουδίστρια δεν εκμεταλλευόταν οικονομικά το σπίτι.

mavridis-paparizou.jpg

Σύμφωνα με το νέο ρεπορτάζ του Πρωινού, 40.000 ευρώ ήταν οι αρχικές απαιτήσεις της τραγουδίστριας και αφορούν μόνο στα μισθώματα της πολυτελούς μεζονέτας που αξιώνει από τον Τόνυ Μαυρίδη. Το συγκεκριμένο ποσό διπλασιάστηκε καθώς έχουν περάσει 8 χρόνια.

Όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη,Ανδρέας Μήτσαινας στο Πρωινό, από την πλευρά τους έχει γίνει μία αντιπρόταση στην τραγουδίστρια.

Ο δικηγόρος του Μαυρίδη είπε μεταξύ άλλων στο Πρωινό: "Είναι αποκλειστικά και μόνο μια οφειλή από αποζημίωση χρήσεως και τίποτα περισσότερο."

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίδης: Η ανακοίνωση του δικηγόρου του μετά τη δικαίωση της Παπαρίζου στη δικαστική διαμάχη τους

Τόνυ Μαυρίδης: Η πρώτη δήλωση μετά τη δικαίωση της Παπαρίζου & η εξωδικαστική πρόταση

Έλενα Παπαρίζου: Η απόφαση της δικαστικής διαμάχης με τον Τόνυ Μαυρίδη για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved