Η πρώτη εικόνα από τον τάφο της Άννας Παναγιωτοπούλου-Η ανάρτηση θαυμαστή της και τα ερωτήματα
Showbiz

Η πρώτη εικόνα από τον τάφο της Άννας Παναγιωτοπούλου-Η ανάρτηση θαυμαστή της και τα ερωτήματα

H Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών τις ημέρες του Πάσχα του 2023 και η απώλεια της προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα άφησε την τελευταία της πνοή το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου 4/5 καθώς ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ.

Όλο το ελληνικό θέατρο ήταν εκεί, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου για να πουν στη σπουδαία ηθοποιό το τελευταίο αντίο.

Αποκάλυψη για την Παναγιωτοπούλου: «Μέχρι τη στιγμή που άρχισαν τα συμπτώματα της ασθένειάς της…»

Panagiotopoulou-1.jpg

Την τελευταία της κατοικία επισκέφτηκε ένας φανατικός θαυμαστής της και μάλιστα μοιράστηκε φωτογραφίες σε μία ομάδα του Facebook. Ο ίδιος εξέφρασε και μερικά εύλογα ερωτήματα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν υπάρχει φαναράκι αλλά ούτε και φωτογραφία της αείμνηστης ηθοποιού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

IMG_0429.jpg
IMG_0427.jpg

«Η αναγνωρισιμότητα με τρελαίνει. Μ' αρέσει που αρέσω στον κόσμο, αυτή είναι η δουλειά μου, αλλά συγχρόνως με κάνει και ντρέπομαι. Η τηλεόραση δεν φτιάχνει σταρ, φτιάχνει συγγενείς. Ένα παιδάκι με ρώτησε κάποτε «με ξέρεις;» «Όχι» του απάντησα. «Τότε γιατί σε ξέρω εγώ;» Μπαίνουμε στα σπίτια απρόσκλητοι.

Πολύς κόσμος πάει προς το θέατρο για άλλους λόγους από το ίδιο το θέατρο. Τα περισσότερα νέα παιδιά που έρχονται να μου ζητήσουν τη γνώμη μου αν πρέπει να γίνουν ηθοποιοί, τα αποθαρρύνω. Τη μοναδική φορά που είδα ταλέντο, είπα: «Όχι μόνο θα δώσεις εξετάσεις αλλά, επειδή δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις επιτροπές, θα βάλω μέσο για σένα!» είχε δηλώσει σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις.

Συγκινεί ο Φασουλής για την Παναγιωτοπούλου: «Είναι σαν να έχασα το μισό θεατρικό μου εαυτό»

Τζένη Ιωακειμίδου: Η επανεμφάνιση της ηθοποιού και το αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved